PUBLICITATE

Sursa :: invizbk from Getty Images Signature

Limonadă de pepene verde

Limonada de pepene verde este unul dintre modurile mele preferate de a mă răcori în zilele călduroase. Nu numai că este răcoritoare, dar este și foarte simplă și rapidă de preparat. Am preparat-o de mai multe ori la grătarele de vară sau la întâlnirile cu prietenii și a primit întotdeauna aprecieri foarte bune. Adăugarea de mentă adaugă prospețime, în timp ce lămâia și pepenele galben îi dau o aromă dulce-acrișoară.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 buc Pepene mic Adăugat la
  • 2 buc Suc de lămâie Adăugat la
  • 14 ochelari Zahăr Adăugat la
  • O mână groasă de mentă proaspătă Adăugat la
  • Gheață pentru a servi Adăugat la
  • Apă minerală pentru a servi (opțional) Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

15 min.
1. Pasul

Începeți prin a tăia pepenele galben în bucăți mici. Din experiența mea, cu cât sunt mai mici, cu atât vor fi mai ușor de mixat.

2. Pasul

Amestecați bucățile de pepene verde într-un blender până obțineți o spumă omogenă. O puteți strecura printr-o sită dacă preferați o limonadă fără pulpă. Personal, consider că pulpa adaugă caracter limonadei.

3. Pasul

Adăugați sucul de lămâie, zahărul și menta în blender. Nu vă recomand să adăugați prea mult zahăr dintr-o dată, este mai bine să gustați și să îndulciți după gustul dumneavoastră.

4. Pasul

Se amestecă totul bine.

5. Pasul

Se servește cu multă gheață și, opțional, cu apă spumantă pentru mai multă răcorire.

6. Pasul

Un alt sfat pe care aș vrea să vi-l împărtășesc este că este o idee bună să preparați limonada cu ceva timp înainte de servire, pentru ca aromele să aibă timp să se amestece. Savurați această băutură cremoasă și răcoritoare și spuneți-mi cum vă place!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou