PUBLICITATE

Sursa :: Freepik

Mini brioșe rapide și simple de brânză sălbatică

Această rețetă de mini brioșe savuroase este cu siguranță una dintre preferatele mele. Familia mea o adoră când pregătesc un lot în weekend și sunt, de asemenea, minunate ca aperitiv pentru petreceri. Sunt ușor de făcut și se pot personaliza cu variații de umpluturi după preferințele fiecăruia. Aroma parfumată umple bucătăria de fiecare dată când le coc, servind ca o amintire dulce a deliciului care mă așteaptă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
18
  • 1 ceașcă De făină simplă Adăugat la
  • 2 linguriță de praf de copt Adăugat la
  • 12 linguriță de sare Adăugat la
  • 14 linguriță De piper negru proaspăt Adăugat la
  • 1 ceașcă De brânză rasă Adăugat la
  • 4 Ceapă de primăvară tocată mărunt Adăugat la
  • 12 ceașcă De lapte Adăugat la
  • 14 ceașcă de ulei de măsline Adăugat la
  • 2 ouă Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Pentru preparare, mai întâi, preîncălziți cuptorul la 200°C (400°F). Acesta este un pas important pentru a asigura o textură perfectă și pentru a preveni ca brioșele dvs. să fie prea sau prea puțin gătite. După preîncălzire, ungeți ușor o formă de mini brioșe.

2. Pasul

Se amestecă făina, praful de copt, sarea și piperul într-un castron mare. Nu uitați să nu amestecați prea mult, deoarece acest lucru ar putea duce la brioșe dense. Apoi, amestecați brânza și ceapa de primăvară până când sunt bine combinate. Într-un alt castron mic, bateți împreună laptele, uleiul de măsline și ouăle până când se amestecă bine.

3. Pasul

Acum, turnați treptat ingredientele umede în cele uscate și amestecați ușor până când se combină. Fie că folosiți o lingură de lemn sau o spatulă, asigurați-vă că nu amestecați prea mult. Este în regulă dacă ați putea vedea câteva cocoloașe; acest lucru poate face de fapt brioșele mai pufoase.

4. Pasul

Puneți amestecul în formele de brioșe, umplându-le pe fiecare cu aproximativ 2/3. Acest spațiu permite brioșei să crească fără să se umple. Coaceți timp de 15-17 minute sau până când brioșele sunt aurii și o scobitoare introdusă iese curată. Lăsați-le să se răcească puțin în formă înainte de a le transfera pe un grătar de sârmă pentru a se răci complet. Aveți grijă să nu le lăsați prea mult timp în formă, deoarece s-ar putea să se înmoaie.

Reels

Nou