PUBLICITATE

Sursa :: ivanmateev from Getty Images signature

Ouă umplute

O delicatesă tradițională pe care o putem pregăti în câteva minute și care încântă fiecare invitat.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Umplutură

  • 8 ks ouă Adăugat la
  • 4 ro maioneză Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 2 ro Muștar Adăugat la

Pentru decorare

  • 1 ks Ardei Adăugat la
  • 4 ks Bucăți de pătrunjel Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

15 min.
1. Pasul

Fierbeți ouăle în apă clocotită până se întăresc, aproximativ 10 - 12 minute și lăsați-le să se răcească.

2. Pasul

Tăiați ouăle pe jumătate și scoateți gălbenușurile.

3. Pasul

Amestecă gălbenușurile, maioneza, muștarul și ceapa tăiată mărunt într-un bol și condimentează cu sare și piper.

4. Pasul

Umpleți ouăle cu cremă și lăsați-le să se răcească înainte de servire.

Rețete similare

Cartofi fierți în coajă

Un mod de a pregăti cartofii este de a-i fierbe în coajă. Pregătirea acestei rețete este rapidă și fără efort. Practic, trebuie doar să vă asigurați că nu uitați să scoateți cartofii din oală la timp.

Salată de cartofi vegană

O versiune mai sănătoasă a salatei de cartofi, care este potrivită și pentru vegani.

Supă de cartofi piure în 35 de minute

Una dintre supele mele preferate în mod absolut este această supă de piure de cartofi. Este hrănitoare, sățioasă și are o textură netedă și cremoasă, pur și simplu minunată. Este o rețetă grozavă pe care o fac de mulți ani și pe care o modific din când în când, dar gustul de bază rămâne mereu același și este pur și simplu irezistibil.
Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Sos Bechamel - secretul pentru o bucătărie gourmet!
Videorecetă

Sos Bechamel - secretul pentru o bucătărie gourmet!

Sosul Bechamel este unul dintre cele mai versatile sosuri din bucătărie, fiind folosit în multe rețete delicioase, de la lasagna și paste, la gratinuri și legume la cuptor.

Legume murate de diferite soiuri

Această rețetă de legume murate este un must-have absolut în bucătăria mea și am făcut-o de nenumărate ori. Murarea legumelor este o modalitate excelentă de a conserva legumele rămase într-un mod gustos, de a le transforma într-o garnitură delicioasă sau de a adăuga aromă la salate, sandvișuri etc. Lucrul minunat la această metodă este că puteți experimenta cu diferite legume și arome. Lucrul minunat la această metodă este că puteți experimenta cu diferite legume și arome.

Rețetă cremoasă de supă de varză de Bruxelles

Absolut una dintre preferatele noastre, această rețetă de supă de varză de Bruxelles este ceva ce admirăm mereu pe masa familiei noastre. Textura cremoasă și gustul plin de savoare pe care rețeta le produce sunt o încântare de fiecare dată. Credeți-ne când vă spunem că nu vă veți plictisi să o serviți din nou cu lingura!
Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Tocăniță delicioasă de cartofi
Videorecetă

Tocăniță delicioasă de cartofi

Această tocăniță de cartofi este perfectă pentru o cină rapidă și delicioasă. Cartofii sunt fierți până devin moi și apoi se amestecă cu ceapă și condimente pentru a crea un gust delicios și reconfortant.

Sparanghel crocant cu usturoi de lămâie și lămâie prăjită

Crocantul și prospețimea sparanghelului, combinate cu aroma și gustul îndrăzneț al usturoiului, fac din acest fel de mâncare unul dintre preferatele mele.

Rețete similare

Cartofi fierți în coajă

Un mod de a pregăti cartofii este de a-i fierbe în coajă. Pregătirea acestei rețete este rapidă și fără efort. Practic, trebuie doar să vă asigurați că nu uitați să scoateți cartofii din oală la timp.

Salată de cartofi vegană

O versiune mai sănătoasă a salatei de cartofi, care este potrivită și pentru vegani.

Supă de cartofi piure în 35 de minute

Una dintre supele mele preferate în mod absolut este această supă de piure de cartofi. Este hrănitoare, sățioasă și are o textură netedă și cremoasă, pur și simplu minunată. Este o rețetă grozavă pe care o fac de mulți ani și pe care o modific din când în când, dar gustul de bază rămâne mereu același și este pur și simplu irezistibil.
Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Sos Bechamel - secretul pentru o bucătărie gourmet!
Videorecetă

Sos Bechamel - secretul pentru o bucătărie gourmet!

Sosul Bechamel este unul dintre cele mai versatile sosuri din bucătărie, fiind folosit în multe rețete delicioase, de la lasagna și paste, la gratinuri și legume la cuptor.

Legume murate de diferite soiuri

Această rețetă de legume murate este un must-have absolut în bucătăria mea și am făcut-o de nenumărate ori. Murarea legumelor este o modalitate excelentă de a conserva legumele rămase într-un mod gustos, de a le transforma într-o garnitură delicioasă sau de a adăuga aromă la salate, sandvișuri etc. Lucrul minunat la această metodă este că puteți experimenta cu diferite legume și arome. Lucrul minunat la această metodă este că puteți experimenta cu diferite legume și arome.

Rețetă cremoasă de supă de varză de Bruxelles

Absolut una dintre preferatele noastre, această rețetă de supă de varză de Bruxelles este ceva ce admirăm mereu pe masa familiei noastre. Textura cremoasă și gustul plin de savoare pe care rețeta le produce sunt o încântare de fiecare dată. Credeți-ne când vă spunem că nu vă veți plictisi să o serviți din nou cu lingura!
Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Tocăniță delicioasă de cartofi
Videorecetă

Tocăniță delicioasă de cartofi

Această tocăniță de cartofi este perfectă pentru o cină rapidă și delicioasă. Cartofii sunt fierți până devin moi și apoi se amestecă cu ceapă și condimente pentru a crea un gust delicios și reconfortant.

Sparanghel crocant cu usturoi de lămâie și lămâie prăjită

Crocantul și prospețimea sparanghelului, combinate cu aroma și gustul îndrăzneț al usturoiului, fac din acest fel de mâncare unul dintre preferatele mele.

Reels

Nou