PUBLICITATE
Pască cu brânză delicioasă și ușor de preparat - rețetă tradițională de la bunica

Pască cu brânză delicioasă și ușor de preparat - rețetă tradițională de la bunica

Savurează o pască tradițională delicioasă, cu umplutură de brânză de vaci, coaptă până la perfecțiune și decorată cu o crustă crocantă de aluat. Această rețetă ușor de preparat este perfectă pentru sărbătorile de Paște sau orice altă ocazie specială!

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
10
  • 500 g brânză de vaci Adăugat la
  • 4 ou Adăugat la
  • 200 g zahăr Adăugat la
  • 100 g unt topit Adăugat la
  • 200 ml Smântână Adăugat la
  • o coajă rasă de la lămâie Adăugat la
  • un praf de sare Adăugat la
  • aluat foitaj sau aluat de copt Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Într-un bol mare, amestecați brânza de vaci, ouăle, zahărul, untul topit, smântâna, coaja rasă de lămâie și praful de sare. Amestecați bine până când obțineți o compoziție omogenă.

Pască cu brânză delicioasă și ușor de preparat - rețetă tradițională de la bunica - pasul de preparare 1
2. Pasul

Încingeți cuptorul la 180 de grade Celsius și pregătiți o tavă pentru copt. Întindeți aluatul într-o foaie subțire și puneți-l în tavă, astfel încât să acopere baza și pereții tavii. Tăiați excesul de aluat și puneți-l deoparte.

Pască cu brânză delicioasă și ușor de preparat - rețetă tradițională de la bunica - pasul de preparare 1
3. Pasul

Turnați compoziția de brânză peste aluatul din tavă și întindeți-o într-un strat uniform. Folosiți bucățile de aluat rămase pentru a decora pasca. Tăiați aluatul în benzi lungi și subțiri și aranjați-le într-un model tradițional.

Pască cu brânză delicioasă și ușor de preparat - rețetă tradițională de la bunica - pasul de preparare 1
4. Pasul

Puneți tava în cuptorul încălzit și coaceți timp de aproximativ 45 de minute sau până când pasca este rumenită și bine coaptă.

Pască cu brânză delicioasă și ușor de preparat - rețetă tradițională de la bunica - pasul de preparare 1

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou