PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay: Vu_Pham

Pho Ga (supă de pui vietnameză)

Pho-Ga, una dintre cele mai faimoase supe vietnameze, este o rețetă pe care îmi place să o fac din nou și din nou. Aroma bulionului delicios, căldura blândă a puiului și prospețimea ierburilor fac din această mâncare un adevărat deliciu. Este nevoie de răbdare și atenție la detalii pentru a pregăti acest fel de mâncare într-un mod autentic, dar credeți-mă, efortul merită.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
6
  • 1 întreg Pui Adăugat la
  • 1 ceapă Adăugat la
  • 1 Bucată Dimensiunea degetului mare de ghimbir Adăugat la
  • 3 Baruri iarbă de lămâie Adăugat la
  • 2 Anason stelar Adăugat la
  • 4 Cuișoare Adăugat la
  • 2 Bețișoare de scorțișoară Adăugat la
  • sare și piper Adăugat la
  • 200 g tăiței de orez Adăugat la
  • 2 Ceapă de primăvară Adăugat la
  • 2 roșu Ardei iute Adăugat la
  • 2 în sferturi Limes Adăugat la
  • 1 Confederația frunze proaspete de coriandru Adăugat la
  • 1 Confederația busuioc proaspăt Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

120 min.
1. Pasul

Pentru a recrea rețeta de supă Pho Ga, începeți prin a pregăti bulionul Pho Ga. Luați puiul și puneți-l într-o oală mare. Umpleți oala cu apă până când puiul este complet acoperit. Pentru un bulion limpede, este important să spălați bine puiul înainte de a-l găti și să îndepărtați eventualele pene.

2. Pasul

Adăugați ceapa necurățată, ghimbirul, tulpinile de lemongrass, anasonul stelat, cuișoarele și bețele de scorțișoară în stocul de pui. Se lasă bulionul să dea în clocot la foc mediu.

3. Pasul

Se reduce focul și se lasă bulionul să fiarbă ușor timp de 2 ore. În această etapă, îmi place să adaug un vârf de cuțit de sare și piper. Acest lucru ajută la accentuarea aromelor din bulion.

4. Pasul

În timp ce fierbe bulionul, pregătiți tăițeii de orez conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Vă recomand să nu gătiți tăițeii de orez prea moale, deoarece vor continua să se gătească în bulionul fierbinte.

5. Pasul

Când bulionul este gata, se scoate puiul și se lasă să se răcească. Apoi se alege carnea de pe oase. Acum puteți aranja puiul, tăițeii de orez fierți și bulionul în boluri.

6. Pasul

În supa Pho Ga, se adaugă ceapa de primăvară tocată, ardeii iuți roșii, sferturile de lime, coriandrul și busuiocul. Îmi place prospețimea pe care aceste ingrediente o adaugă supei asiatice Pho Ga.

Rețete similare

Rulouri de varză clasice umplute cu carne tocată

Verișoara Hilda m-a învățat această rețetă de rulouri de varză la începutul anilor '90. De-a lungul timpului, bucătăria ei s-a îmbunătățit constant, iar rulourile ei de varză au devenit legendare. Am făcut acest fel de mâncare tradițională de nenumărate ori. Este întotdeauna o plăcere deosebită să servesc această delicatesă. Rulourile de varză făcute în casă sunt gustoase și sățioase.

Supă tradițională de cârnați consistentă în stilul bunicii

Această supă de cârnați îmi amintește de zilele de neuitat pe care le-am petrecut cu bunica mea. Supele ei erau întotdeauna pline de savoare, iar ea reușea să creeze mâncăruri delicioase din ingrediente simple. Această rețetă este una dintre preferatele mele absolute și sunt sigură că și dvs. și cei dragi o veți adora!

Supă de praz cu carne tocată - Comfort Food

Am făcut această supă de praz cu carne tocată de nenumărate ori, fiindcă este o preferată în special de familia mea. Este minunat de aromată, consistentă și caldă - exact ce trebuie pentru zilele reci. Dar are un gust delicios și în perioada de tranziție sau în zilele de primăvară ceva mai răcoroase.

Supă de pui rapidă împotriva răcelii în 30 de minute

Supa de pui este un adevărat clasic. În copilărie, am mâncat-o întotdeauna când nu mă simțeam bine. De atunci, a devenit o masă esențială pentru mine, mai ales în sezonul rece. Am făcut această rețetă de nenumărate ori, reducând timpul de preparare la strictul necesar - perfectă pentru cei dintre noi care nu dispunem de timp, dar care vor totuși să se bucure de o masă caldă, gătită acasă.
Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Ciorbă de pui a la grec - o explozie de arome mediteraneene!
Videorecetă

Ciorbă de pui a la grec - o explozie de arome mediteraneene!

Această ciorbă de pui gătită cu ingrediente specifice din Grecia, cum ar fi lămâia, usturoiul și ierburile mediteraneene, este un deliciu pentru simțurile tale. Este o combinație perfectă de gust și sănătate, cu o consistență ușoară și un gust minunat.

Supă robustă de gulaș pentru Revelion

O supă de gulaș picantă și robustă, perfectă pentru a face față nopții de Anul Nou sau pentru a combate mahmureala în ziua de Anul Nou. Este bogată în aroma de ardei, cimbru, marar și frunze de dafin și este preparată cu cartofi, morcovi și, desigur, carne de vită.

Curry ușor de piept de pui cu lapte de cocos Curry

Aromele bogate ale acestui fel de mâncare sunt extrem de reconfortante și sunt întotdeauna un succes, fie că este vorba de o cină în timpul săptămânii sau de o întâlnire cu prietenii.

Lentejas (supă spaniolă de linte)

Această rețetă de lentejas vine direct din Spania și a fost făcută cu dragoste de bunica mea spaniolă. Când eram mai tânără, am petrecut multe ore fericite în bucătăria ei, ascultând aromele parfumate și mesele pregătite cu dragoste. Acesta este un fel de mâncare tradițională, consistentă și plină de satisfacții, care se potrivește deosebit de bine cu zilele reci de iarnă.

Rețete similare

Rulouri de varză clasice umplute cu carne tocată

Verișoara Hilda m-a învățat această rețetă de rulouri de varză la începutul anilor '90. De-a lungul timpului, bucătăria ei s-a îmbunătățit constant, iar rulourile ei de varză au devenit legendare. Am făcut acest fel de mâncare tradițională de nenumărate ori. Este întotdeauna o plăcere deosebită să servesc această delicatesă. Rulourile de varză făcute în casă sunt gustoase și sățioase.

Supă tradițională de cârnați consistentă în stilul bunicii

Această supă de cârnați îmi amintește de zilele de neuitat pe care le-am petrecut cu bunica mea. Supele ei erau întotdeauna pline de savoare, iar ea reușea să creeze mâncăruri delicioase din ingrediente simple. Această rețetă este una dintre preferatele mele absolute și sunt sigură că și dvs. și cei dragi o veți adora!

Supă de praz cu carne tocată - Comfort Food

Am făcut această supă de praz cu carne tocată de nenumărate ori, fiindcă este o preferată în special de familia mea. Este minunat de aromată, consistentă și caldă - exact ce trebuie pentru zilele reci. Dar are un gust delicios și în perioada de tranziție sau în zilele de primăvară ceva mai răcoroase.

Supă de pui rapidă împotriva răcelii în 30 de minute

Supa de pui este un adevărat clasic. În copilărie, am mâncat-o întotdeauna când nu mă simțeam bine. De atunci, a devenit o masă esențială pentru mine, mai ales în sezonul rece. Am făcut această rețetă de nenumărate ori, reducând timpul de preparare la strictul necesar - perfectă pentru cei dintre noi care nu dispunem de timp, dar care vor totuși să se bucure de o masă caldă, gătită acasă.
Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Ciorbă de pui a la grec - o explozie de arome mediteraneene!
Videorecetă

Ciorbă de pui a la grec - o explozie de arome mediteraneene!

Această ciorbă de pui gătită cu ingrediente specifice din Grecia, cum ar fi lămâia, usturoiul și ierburile mediteraneene, este un deliciu pentru simțurile tale. Este o combinație perfectă de gust și sănătate, cu o consistență ușoară și un gust minunat.

Supă robustă de gulaș pentru Revelion

O supă de gulaș picantă și robustă, perfectă pentru a face față nopții de Anul Nou sau pentru a combate mahmureala în ziua de Anul Nou. Este bogată în aroma de ardei, cimbru, marar și frunze de dafin și este preparată cu cartofi, morcovi și, desigur, carne de vită.

Curry ușor de piept de pui cu lapte de cocos Curry

Aromele bogate ale acestui fel de mâncare sunt extrem de reconfortante și sunt întotdeauna un succes, fie că este vorba de o cină în timpul săptămânii sau de o întâlnire cu prietenii.

Lentejas (supă spaniolă de linte)

Această rețetă de lentejas vine direct din Spania și a fost făcută cu dragoste de bunica mea spaniolă. Când eram mai tânără, am petrecut multe ore fericite în bucătăria ei, ascultând aromele parfumate și mesele pregătite cu dragoste. Acesta este un fel de mâncare tradițională, consistentă și plină de satisfacții, care se potrivește deosebit de bine cu zilele reci de iarnă.

Reels

Nou