PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay

Plăcintă cu brânză Mississippi Mud la cuptor

Acest Mississippi Cheesecake este un must-try pentru orice iubitor serios de desert! Am preparat personal această rețetă de numeroase ori și vă asigur că este o plăcere sigură pentru mulțime de fiecare dată. Combinația delicioasă dintre cheesecake-ul cremos și crusta crocantă de nuci pecan creează o experiență minunată care îi va face pe invitații dvs. să ceară continuu mai mult. Nu uitați, secretul constă în alegerea cremei de brânză, așa că luați cea mai bună calitate pe care o puteți găsi.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
12
  • 134 căni De biscuiți graham zdrobiți Adăugat la
  • 1 ceașcă De nuci pecan tocate mărunt Adăugat la
  • 12 ceașcă De unt topit Adăugat la
  • 3 blocuri De cremă de brânză, înmuiată Adăugat la
  • 1 ceașcă De zahăr granulat Adăugat la
  • 1 linguriță esență de vanilie Adăugat la
  • 3 Ouă mari Adăugat la
  • 1 ceașcă De sos caramel Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

75 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 325°F. Acest lucru este esențial pentru a vă asigura că prăjitura cu brânză se întărește corespunzător.

2. Pasul

Pentru a crea crusta, combinați biscuiții graham zdrobiți, nucile pecan și untul topit. Presărați amestecul pe fundul unei tăvi cu formă de primăvară de 9 inci. Nu uitați, cu cât este mai densă crusta, cu atât mai bine va rezista cheesecake-ul.

3. Pasul

Într-un castron mare, bateți crema de brânză până când este omogenă. În mod ideal, acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 4 minute. A munci intens acest pas este crucial, deoarece ajută la prevenirea formării de cocoloașe în cheesecake-ul dumneavoastră.

4. Pasul

Se amestecă treptat zahărul granulat și esența de vanilie, înainte de a încorpora ouăle pe rând. Sfat de top: asigurați-vă că toate ingredientele sunt la temperatura camerei înainte de a începe, acest lucru le va ajuta să se amestece uniform.

5. Pasul

Turnați amestecul de cremă de brânză peste crusta din tava cu formă de primăvară. Netezește partea de sus cu o spatulă.

6. Pasul

Coaceți timp de 50-55 de minute sau până când centrul este închegat și partea de sus apare ușor rumenită. Nu fiți tentat să deschideți ușa cuptorului în timp ce cheesecake-ul se coace, deoarece acest lucru poate provoca crăpături la suprafață.

7. Pasul

Se lasă să se răcească complet în tavă pe un grătar de sârmă. Apoi se dă la frigider pentru cel puțin 4 ore, deși peste noapte este cel mai bine pentru o textură și o aromă mai bune.

8. Pasul

Chiar înainte de servire, se stropește cu sosul de caramel pe deasupra cu generozitate. De asemenea, puteți adăuga un praf de nucă pecan pentru un plus de crocant.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou