PUBLICITATE

Sursa :: Natkinzu from Getty Images

Pomul de Crăciun din patiserie pufoasă

Interesant pom de Crăciun din foitaj preparat sărat cu spanac și brânză.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
1
  • 2 pachete Produse de patiserie pufoasă Adăugat la
  • 200 g Spanac mic Adăugat la
  • 200 g Brânză feta Adăugat la
  • 1 bucată Ou (pentru frecare) Adăugat la
  • Semințe de susan pentru presărare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Începeți prin a preîncălzi cuptorul la 180 de grade. Întindeți foitajul pe o suprafață de lucru presărată cu făină.

2. Pasul

Într-o tigaie, se rumenește rapid spanacul până când este ușor ofilit. Aveți grijă să nu-l lăsați să se usuce prea mult, de multe ori această greșeală va face ca pomul dvs. să fie uscat.

3. Pasul

Încorporați brânza feta și puțină sare în spanac și lăsați amestecul să se răcească puțin.

4. Pasul

Cu ajutorul unui cuțit, trasați ușor forma copacului și a trunchiului pe aluat.

5. Pasul

Se întinde amestecul de usturoi pe aluatul de jos și se așază deasupra cel de-al doilea aluat de alune.

6. Pasul

Tăiați crengile cu un cuțit și răsuciți-le împreună.

7. Pasul

Se unge vârful copacului cu o baie de ou și se presară semințe de susan. În această secțiune, vă puteți juca puțin cu decorațiunile și vă puteți crea propriul design unic.

8. Pasul

Coaceți bradul în cuptor timp de aproximativ 20-25 de minute sau până când aluatul devine frumos auriu. Este important să verificați frecvent pentru a vă asigura că nu se coace prea mult.

Rețete similare

Rețetă cremoasă de supă de varză de Bruxelles

Absolut una dintre preferatele noastre, această rețetă de supă de varză de Bruxelles este ceva ce admirăm mereu pe masa familiei noastre. Textura cremoasă și gustul plin de savoare pe care rețeta le produce sunt o încântare de fiecare dată. Credeți-ne când vă spunem că nu vă veți plictisi să o serviți din nou cu lingura!

Pomul de Crăciun cu puf sărat de patiserie sărată

Această rețetă pentru un pom de Crăciun din pufuleți este ceva ce fac în fiecare an de Crăciun. Este o modalitate veselă de a combina decorarea și mâncarea și este garantat să fure spectacolul. Gustul croissantului sărat combinat cu condimentele și cu aluatul pufos crocant îl face irezistibil. Credeți-mă, odată ce o încercați, veți dori să o faceți din nou și din nou.

Portocale uscate pentru Crăciun

În fiecare an fac portocale uscate pentru pomul de Crăciun.

Langos ca la piața de Crăciun

O rețetă la fel de atmosferică ca o piață de Crăciun și la fel de confortabilă ca o seară de iarnă: langos. Aceste chifle grase ungurești sunt cu siguranță o necesitate pentru fiecare sezon de iarnă. Exteriorul este crocant, iar interiorul este minunat de fraged și moale. Eu și familia mea le adorăm! Am încercat această rețetă la Crăciunul trecut și a fost un succes uriaș. Langostele pot fi acoperite cum doriți!

Varză roșie de Crăciun cu mere

Varza roșie proaspătă este o necesitate în timpul sezonului festiv. Această rețetă de mere și varză roșie este o tradiție în casa noastră și reunește tot ce este mai bun din toamnă și din Crăciun. Merele dulci și varza roșie sățioasă se completează perfect și, în funcție de preferințele dumneavoastră, poate fi rafinată cu cuișoare sau scorțișoară.

Supa de varză de casă de casă

Nimic nu este mai bun decât o supă de varză caldă și aromată în zilele reci de iarnă. Această rețetă este o rețetă tradițională de familie pe care am făcut-o de nenumărate ori. Are întotdeauna un gust sățios și satisfăcător și este chiar vegetariană. Presărată cu puțin chimen, este un deliciu gastronomic!

Babka cu mac si prune uscate

Babka cu mac este completată cu prune uscate. Și datorită brânzei, nu este uscată.

Supă cremoasă de varză de Bruxelles

O supă minunat de cremoasă, care capătă o notă unică de mâncare casnică prin folosirea varzei de Bruxelles.

Rețete similare

Rețetă cremoasă de supă de varză de Bruxelles

Absolut una dintre preferatele noastre, această rețetă de supă de varză de Bruxelles este ceva ce admirăm mereu pe masa familiei noastre. Textura cremoasă și gustul plin de savoare pe care rețeta le produce sunt o încântare de fiecare dată. Credeți-ne când vă spunem că nu vă veți plictisi să o serviți din nou cu lingura!

Pomul de Crăciun cu puf sărat de patiserie sărată

Această rețetă pentru un pom de Crăciun din pufuleți este ceva ce fac în fiecare an de Crăciun. Este o modalitate veselă de a combina decorarea și mâncarea și este garantat să fure spectacolul. Gustul croissantului sărat combinat cu condimentele și cu aluatul pufos crocant îl face irezistibil. Credeți-mă, odată ce o încercați, veți dori să o faceți din nou și din nou.

Portocale uscate pentru Crăciun

În fiecare an fac portocale uscate pentru pomul de Crăciun.

Langos ca la piața de Crăciun

O rețetă la fel de atmosferică ca o piață de Crăciun și la fel de confortabilă ca o seară de iarnă: langos. Aceste chifle grase ungurești sunt cu siguranță o necesitate pentru fiecare sezon de iarnă. Exteriorul este crocant, iar interiorul este minunat de fraged și moale. Eu și familia mea le adorăm! Am încercat această rețetă la Crăciunul trecut și a fost un succes uriaș. Langostele pot fi acoperite cum doriți!

Varză roșie de Crăciun cu mere

Varza roșie proaspătă este o necesitate în timpul sezonului festiv. Această rețetă de mere și varză roșie este o tradiție în casa noastră și reunește tot ce este mai bun din toamnă și din Crăciun. Merele dulci și varza roșie sățioasă se completează perfect și, în funcție de preferințele dumneavoastră, poate fi rafinată cu cuișoare sau scorțișoară.

Supa de varză de casă de casă

Nimic nu este mai bun decât o supă de varză caldă și aromată în zilele reci de iarnă. Această rețetă este o rețetă tradițională de familie pe care am făcut-o de nenumărate ori. Are întotdeauna un gust sățios și satisfăcător și este chiar vegetariană. Presărată cu puțin chimen, este un deliciu gastronomic!

Babka cu mac si prune uscate

Babka cu mac este completată cu prune uscate. Și datorită brânzei, nu este uscată.

Supă cremoasă de varză de Bruxelles

O supă minunat de cremoasă, care capătă o notă unică de mâncare casnică prin folosirea varzei de Bruxelles.

Reels

Nou