PUBLICITATE

Sursa :: bobakphoto from Getty Images

Prăjitură crudă de banane

Rețetă pentru o prăjitură delicioasă de banane crude. O bază delicată de banane, o cremă de avocado și un strat bogat de ciocolată crudă creează o armonie perfectă de arome.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
10

Pe bază:

  • 2 ks Banane mari Adăugat la
  • 1 ceașcă De date Adăugat la
  • 2 căni Fulgi de migdale Adăugat la
  • Un vârf de cuțit de sare de mare Adăugat la

Pentru cremă:

  • 2 ks Avocado Adăugat la
  • 3 ro Sirop de agave Adăugat la
  • Un vârf de cuțit de pudră de vanilie Adăugat la

Pentru ciocolată:

  • 12 căni Pudră de cacao Adăugat la
  • 3 ro Ulei de nucă de cocos Adăugat la
  • 2 ro Sirop de agave Adăugat la
  • Un vârf de cuțit de sare de mare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

70 min.
1. Pasul

Începeți prin a mixa într-un blender bananele, curmalele, fulgii de migdale și sarea. Amestecați până la omogenizare.

2. Pasul

Se transferă amestecul finit în forma de tort. Se modelează marginile pentru a forma o prăjitură frumoasă. Vă recomand să folosiți o formă cu un diametru de 26 cm.

3. Pasul

Pentru a pregăti crema, se amestecă avocado, siropul de agave și pudra de vanilie. Se mixează până se formează o cremă omogenă, apoi se întinde pe baza de tort.

4. Pasul

În cele din urmă, se prepară ciocolata crudă. Se amestecă toate ingredientele și se lasă să stea puțin înainte de a le întinde pe tort.

5. Pasul

Puneți prăjitura la frigider pentru cel puțin o oră, până când se întărește.

Reels

Nou