PUBLICITATE
Prăjituri cu cocos și straturi de afine, fără coacere

Prăjituri cu cocos și straturi de afine, fără coacere

Aceasta a fost o adevărată delicatesă. Un desert neprăjit, cu o cantitate generoasă de cocos, completat de un strat de fructe proaspete și glazură de ciocolată.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
10

Stratul 1

  • 80 fulgi de ovăz Adăugat la
  • 10 g cacao Adăugat la
  • 10 g Proteina de ciocolată nu este necesară Adăugat la
  • 20 g Făină de cocos Adăugat la
  • 10 g Miere Adăugat la
  • 10 g Ulei de cocos topit Adăugat la
  • 60 g banană Adăugat la
  • 20 g Partea lichidă a laptelui de cocos din cutie Adăugat la

Al doilea strat

  • 100 g nucă de cocos rasă Adăugat la
  • 130 Partea solidă a laptelui de cocos Adăugat la
  • 20 g Partea lichidă a laptelui de cocos Adăugat la
  • 10 g ulei de nucă de cocos Adăugat la
  • 30 g Miere Adăugat la
  • 30 g Nu ai nevoie de proteine Adăugat la

3.strat

  • 150 g Mure congelate ml de apa poate fi și alte fructe congelate, de exemplu zmeura Adăugat la
  • 15 g Cojoc de aur (pulbere) Adăugat la
  • Miere Adăugat la
  • Picaturi de arome de albastrea sau îndulcitor, după gust Adăugat la

Al 4-lea strat

  • 100 g Ciocolată caldă Adăugat la
  • 30 ml lapte Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Pentru această rețetă, vom avea nevoie de lapte de cocos din cutie. Cu o noapte înainte de a pregăti prăjitura, puneți-l în frigider. După deschidere, îndepărtați partea solidă. Mi-a ieșit 130g 😊

2. Pasul

1. strat: Fulgi, cacao, făină, proteinele se amestecă într-un mixer. Adăugăm restul ingredientelor și amestecăm până când ingredientele se combină. Le putem amesteca și manual, apoi le presăm pe fundul unei forme tapetate cu hârtie de copt.

3. Pasul

Stratul 2: Cocos, ulei de cocos, miere și proteine amestecate. Eu am folosit un tocător. Am amestecat până când a început să se formeze o masă compactă. Am pus amestecul într-un bol cu lapte de cocos și am amestecat până când a devenit o masă uniformă de cocos. Am straturat peste prima parte și am pus-o în frigider.

4. Pasul

Stratul 3: Murele cu apă și îndulcitor le fierbem. Apoi le amestecăm cu un mixer de imersie. Le returnăm din nou la foc, adăugăm grâu auriu amestecat în apă și, amestecând constant, fierbem amestecul până se îngroașă. Apoi îl lăsăm să se răcească parțial. Întindem amestecul răcit pe stratul de cocos și îl punem la congelator timp de 2 ore.

5. Pasul

4 strat: Topim ciocolata cu lapte în microunde și o întindem pe tort. Punem la frigider să se întărească.

Rețete similare

Super tort de cocos

Iubitorii de cocos, aceasta este reteta pentru voi. O reteta vegană, cu o doză bună de cocos.

Cookie-uri simple și rapide

Cookie-uri rapide, sănătoase, din trei ingrediente principale. Le puteți modifica și completa după cum doriți

Cheesecake fără coacere cu căpșuni fit

De obicei, fac cheesecake-uri coapte. Dar am încercat și unul fără coacere cu căpșuni într-o versiune mai sănătoasă.

Tartă cu cremă de ciocolată

Ați încercat vreodată o tartă? Aceasta a fost prima mea. Aluat de cacao, gem de zmeură, cremă de ciocolată și glazură din ciocolată ruby. Și toate acestea într-o versiune mai ușoară, fără mult zahăr și fără coacere.

Tort fără gluten cu căpșuni

Un tort pentru weekend sau chiar pentru o petrecere? Acesta este un desert minunat, frumos și la vedere. În plus, este destul de sănătos.

Ruladă fără făină

Rulade..... din nou un desert delicios și cremos de care oaspeții sunt mereu încântați. De data aceasta, cu nuci și cremă de ciocolată, în plus, fără gluten.

Tort de cocos pentru micul dejun

Iți place cocosul? Pregătiți-vă aceste mic dejunuri sănătoase și gustoase cu aroma de "Raffaello". Chiar și un astfel de desert poate constitui un mic dejun complet.

Ruladă fără făină

Ruladă cu cremă de arahide și gem de mere. O ruladă excelentă, umedă, plină de ingrediente fabuloase și, pe deasupra, fără gluten.

Rețete similare

Super tort de cocos

Iubitorii de cocos, aceasta este reteta pentru voi. O reteta vegană, cu o doză bună de cocos.

Cookie-uri simple și rapide

Cookie-uri rapide, sănătoase, din trei ingrediente principale. Le puteți modifica și completa după cum doriți

Cheesecake fără coacere cu căpșuni fit

De obicei, fac cheesecake-uri coapte. Dar am încercat și unul fără coacere cu căpșuni într-o versiune mai sănătoasă.

Tartă cu cremă de ciocolată

Ați încercat vreodată o tartă? Aceasta a fost prima mea. Aluat de cacao, gem de zmeură, cremă de ciocolată și glazură din ciocolată ruby. Și toate acestea într-o versiune mai ușoară, fără mult zahăr și fără coacere.

Tort fără gluten cu căpșuni

Un tort pentru weekend sau chiar pentru o petrecere? Acesta este un desert minunat, frumos și la vedere. În plus, este destul de sănătos.

Ruladă fără făină

Rulade..... din nou un desert delicios și cremos de care oaspeții sunt mereu încântați. De data aceasta, cu nuci și cremă de ciocolată, în plus, fără gluten.

Tort de cocos pentru micul dejun

Iți place cocosul? Pregătiți-vă aceste mic dejunuri sănătoase și gustoase cu aroma de "Raffaello". Chiar și un astfel de desert poate constitui un mic dejun complet.

Ruladă fără făină

Ruladă cu cremă de arahide și gem de mere. O ruladă excelentă, umedă, plină de ingrediente fabuloase și, pe deasupra, fără gluten.

Reels

Nou