PUBLICITATE

Sursa :: LauriPatterson from iStockPhotos

Pranz rapid de orez cu varză de varză cu carne tocată la tigaie

Există puține lucruri mai bune decât un cotlet de varză suculent și picant într-o zi rece. Această rețetă îmi pune întotdeauna un zâmbet pe față pentru că nu numai că este consistentă și delicioasă, dar este și surprinzător de ușor de preparat. Este una dintre alegerile mele de bază atunci când caut ceva sățios, dar care să încorporeze totuși ingrediente ușoare și care să țină cont de sănătate.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g carne tocată Adăugat la
  • 1 mic Varză albă, tăiată grosier Adăugat la
  • 1 cubulețe ceapă Adăugat la
  • 2 tocat căței de usturoi Adăugat la
  • 80 gr Orez Adăugat la
  • 500 ml Bulion (de pui sau de legume) Adăugat la
  • 2 Lingură de ceai Ardei Adăugat la
  • sare și piper după gust Adăugat la
  • 1 Tablespoon ulei vegetal Adăugat la
  • Un buchet de pătrunjel, tocat Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

40 min.
1. Pasul

Pentru rețeta de orez cu varză tocată la tigaie, încingeți uleiul într-o tigaie sau oală mare. Adăugați carnea tocată și prăjiți-o până când devine frumos sfărâmicioasă și se rumenește. Aici vă recomand întotdeauna să lăsați carnea să se rumenească bine, deoarece adaugă dimensiuni suplimentare de aromă preparatului.

2. Pasul

Adăugați ceapa și usturoiul și prăjiți-le până se înmoaie. Ar trebui să se simtă în aer aroma de usturoi prăjit.

3. Pasul

Când se adaugă varza și orezul, se adaugă și bulionul cu boiaua, sarea și piperul și se lasă totul să fiarbă până când varza și orezul sunt moi. Acest lucru durează aproximativ 15-20 de minute. Dacă se amestecă din când în când, se asigură că toate aromele sunt bine amestecate.

4. Pasul

Înainte de a servi, îmi place să adaug puțin pătrunjel tocat. Acesta dă o notă de prospețime și un aspect drăguț și colorat la tigaia de orez cu varză tocată. Această rețetă se potrivește perfect cu o bucată de pâine crocantă pentru un prânz rapid.

Reels

Nou