PUBLICITATE

Sursa :: -lvinst- from Getty Images

Rață cu mere coaptă în folie

Un fel de mâncare excepțional de suculent, care se potrivește perfect pentru mesele de familie și de sărbători. Rața aromată, coaptă lent și inegal împreună cu merele, va umple bucătăria cu un parfum de neuitat. Mai jos găsești rețeta detaliată.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Rață

  • 1 întreg Raţă Adăugat la
  • 2 lingurițe Sare Adăugat la
  • 1 linguriță piper Adăugat la

Umplutura

  • 4 Mere Adăugat la
  • 1 linguriță Scorțișoară Adăugat la
  • 1 lingură miere Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

180 min.
1. Pasul

Pregătirea raței. Curăță și usucă rața, apoi freacă-o cu sare și piper.

2. Pasul

Pregătirea merelor. Spălați merele, tăiați-le cuburi (nu trebuie să le curățați), apoi amestecați-le cu scorțișoară și miere.

3. Pasul

Umplutura rata. Umezi rata cu merele preparate.

4. Pasul

Coacere. Pune rața într-un mânec de copt și coace în cuptorul încălzit la 180 ° C aproximativ 3 ore.

5. Pasul

Cerere. Scoate rața coaptă din cuptor și servește-o caldă.

Rețete similare

Friptura de rață crocantă clasică de rață Frites

Duck Steak Frites întoarce pe dos deliciul francez prin excelență al fripturii cu friptură, înlocuind friptura cu rața.

Rață prăjită cu varză roșie înăbușită

Rață cinstită, prăjită lent, cu varză roșie înăbușită.

Rață cu portocale

Un fel de mâncare tradițional delicios cu un gust delicat de portocală.
Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Pulpe de pui la cuptor cu legume
Videorecetă

Pulpe de pui la cuptor cu legume

Aceste pulpe de pui la cuptor cu legume sunt perfecte pentru o cină rapidă și sănătoasă. Puiul este rumenit și suculent, iar legumele sunt crocante și pline de aromă.

Păpușă umplută

Rețetă pentru mușchiuleț de porc umplut gustos cu ciuperci, brânză și slănină de Orava.

Porc cu varza acra

Porc crocant copt cu varza acra.

Rață coaptă cu varză

O rețetă delicioasă de rață coaptă, servită cu varză și găluște.

Picior de rață crocant cu sos de vin roșu

Nu-mi pot imagina o după-amiază de duminică mai confortabilă decât să mă bucur de o lectură bună în bucătărie, cu mirosul de picioare de rață înăbușite. Mi-a plăcut în mod deosebit această rețetă - picioarele au fost incredibil de fragede și pielea crocantă. Împreună cu sosul delicios de vin roșu, un adevărat deliciu. Fără a uita de dulceața ușoară a mărului, care creează un echilibru perfect cu aroma picioarelor.

Rețete similare

Friptura de rață crocantă clasică de rață Frites

Duck Steak Frites întoarce pe dos deliciul francez prin excelență al fripturii cu friptură, înlocuind friptura cu rața.

Rață prăjită cu varză roșie înăbușită

Rață cinstită, prăjită lent, cu varză roșie înăbușită.

Rață cu portocale

Un fel de mâncare tradițional delicios cu un gust delicat de portocală.
Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Pulpe de pui la cuptor cu legume
Videorecetă

Pulpe de pui la cuptor cu legume

Aceste pulpe de pui la cuptor cu legume sunt perfecte pentru o cină rapidă și sănătoasă. Puiul este rumenit și suculent, iar legumele sunt crocante și pline de aromă.

Păpușă umplută

Rețetă pentru mușchiuleț de porc umplut gustos cu ciuperci, brânză și slănină de Orava.

Porc cu varza acra

Porc crocant copt cu varza acra.

Rață coaptă cu varză

O rețetă delicioasă de rață coaptă, servită cu varză și găluște.

Picior de rață crocant cu sos de vin roșu

Nu-mi pot imagina o după-amiază de duminică mai confortabilă decât să mă bucur de o lectură bună în bucătărie, cu mirosul de picioare de rață înăbușite. Mi-a plăcut în mod deosebit această rețetă - picioarele au fost incredibil de fragede și pielea crocantă. Împreună cu sosul delicios de vin roșu, un adevărat deliciu. Fără a uita de dulceața ușoară a mărului, care creează un echilibru perfect cu aroma picioarelor.

Reels

Nou