PUBLICITATE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/ebmowaL-kUhXpf7xhO9u/8ea74d102dc126260e263d2fa5cac9.jpeg)
Risotto în sos de roșii dintr-o singură tigaie
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 350 g Orez
- 2 The Onion
- Ardei galben
- Ardei verde
- 600 g carne de pui
- konzerva Roșii decojite feliate
- 2 Linguri Condiment de ardei dulci
- Lingura Condiment chilli
- busuioc
- sare
- 500 ml apă
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
40 min.
1. Pasul
Într-o tigaie, se prăjesc puțin ceapa și ardeii, se adaugă la carne și se amestecă totul, se lasă să se odihnească puțin și se adaugă condimentele.
2. Pasul
Adăugăm orezul, roșiile decojite și toate le umplem cu 500 ml de apă. Acoperim cu un capac și lăsăm să fiarbă timp de 20 de minute, amestecând ocazional.