PUBLICITATE

Sursa :: antalexstudio from Canva

Salată de crabi și castraveți

Batoanele de crab și salata de castraveți este o idee de salată ușor de făcut și gustoasă. Am făcut-o de mai multe ori pentru diverse ocazii, întotdeauna cu mare succes. Este perfectă pentru întâlniri de familie, petreceri și cine. Batoanele de crab dau salatei o moliciune, iar castravetele adaugă o prospețime răcoritoare.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 200 g Batoane de crab Adăugat la
  • 1 buc O conservă mare de castraveți Adăugat la
  • 1 buc ceapă mică Adăugat la
  • 12 pachet Mărar proaspăt Adăugat la
  • 2 linguri Maioneză Adăugat la
  • sare și piper după gust Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

20 min.
1. Pasul

Începem prin a toca toate ingredientele. Tăiem bețișoarele de crab în bucăți mai mici, dar nu prea mici - acestea trebuie să formeze centrul salatei noastre. Eu recomand să împărțim fiecare fingerling în 3-4 bucăți.

2. Pasul

Se taie castravetele în cuburi mici. Dacă vă plac aromele mai pronunțate, sfatul meu - nu-l decojiți. Aceasta adaugă o aromă deosebită salatei.

3. Pasul

Se taie mărunt ceapa și se aruncă într-un castron împreună cu castravetele și bețișoarele de crab. Dacă nu sunteți un fan al cepei, puteți să o omiteți sau să adăugați mai puțină.

4. Pasul

Se toacă mărarul mărunt. Este important ca acesta să fie proaspăt. Acesta conferă salatei o aromă și un gust neobișnuit. Adăugați-l la celelalte ingrediente.

5. Pasul

La final, se adaugă maioneza, sarea și piperul. Aici este loc de experimente. Dacă preferați mâncăruri mai ușoare, schimbați maioneza cu iaurt natural.

6. Pasul

Se amestecă bine toate ingredientele. Salata este gata.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou