PUBLICITATE

Sursa :: EzumeImages via iStockPhotos

Supă tradițională de cârnați consistentă în stilul bunicii

Această supă de cârnați îmi amintește de zilele de neuitat pe care le-am petrecut cu bunica mea. Supele ei erau întotdeauna pline de savoare, iar ea reușea să creeze mâncăruri delicioase din ingrediente simple. Această rețetă este una dintre preferatele mele absolute și sunt sigură că și dvs. și cei dragi o veți adora!

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 4 dimensiune medie Cartofi Adăugat la
  • 2 scavenger Adăugat la
  • 1 ceapă Adăugat la
  • 2 căței de usturoi Adăugat la
  • 400 g Cârnați afumați (sau după gust) Adăugat la
  • 1 Tablespoon ulei vegetal Adăugat la
  • sare și piper după gust Adăugat la
  • 1 Linguriță Mărgăritar Adăugat la
  • 2 l Bulion de carne sau de legume Adăugat la
  • Pătrunjel tocat fin pentru decorare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

50 min.
1. Pasul

Pentru a face supa de cârnați, mai întâi curățați cartofii și tăiați-i în cuburi mici. Un sfat de la mine: dacă tăiați cartofii în bucăți de dimensiuni egale, aceștia se vor găti mai uniform și supa va fi perfectă!

2. Pasul

Apoi se curăță și se taie în cubulețe morcovii și ceapa. Din nou, pontul cu mărimea.

3. Pasul

Se încinge uleiul într-o tigaie mare și se prăjește ceapa până când devine translucidă. Cu cât prăjiți mai mult timp ceapa, cu atât mai intensă va fi aroma.

4. Pasul

Acum se presează usturoiul și se sotează scurt, dar aveți grijă să nu-l lăsați prea mult timp, altfel usturoiul va deveni amar.

5. Pasul

Apoi se adaugă cartofii și morcovii tăiați cubulețe. Se amestecă totul bine și se prăjește scurt.

6. Pasul

Se taie cârnații în felii și se adaugă.

7. Pasul

Se acoperă totul cu apă, se adaugă cuburile de bulion și se aduce la fierbere. Mie îmi place să folosesc cuburi de bulion pentru mai multă aromă, dar puteți folosi și bulion de casă dacă preferați.

8. Pasul

După ce supa fierbe, se reduce focul și se lasă să fiarbă la foc mic aproximativ 30 de minute, până când cartofii și morcovii sunt moi.

9. Pasul

9 Se condimentează supa simplă de cârnați cu sare, piper și măghiran și se ornează cu pătrunjel înainte de servire.

Rețete similare

Supă de praz cu carne tocată - Comfort Food

Am făcut această supă de praz cu carne tocată de nenumărate ori, fiindcă este o preferată în special de familia mea. Este minunat de aromată, consistentă și caldă - exact ce trebuie pentru zilele reci. Dar are un gust delicios și în perioada de tranziție sau în zilele de primăvară ceva mai răcoroase.

Supă de carne tocată "Chilli Con Carne"

O supă consistentă și picantă, perfectă pentru o masă confortabilă pe vreme rece. Această supă este un clasic în familia mea. Rețeta face o mulțime - așa că pregătiți-vă pentru resturi delicioase sau mese de congelator, este întinsă cu legume și condimente, astfel încât vă puteți bucura de toate aromele bucătăriei mexicane.

Supă de cartofi de casă cu cârnați

Această supă de cartofi cu crenvurști este una dintre mâncărurile mele preferate, mai ales în sezonul rece. Nimic nu te încălzește din interior mai bine decât un bol aburind din această supă. Este ușor de preparat și nu numai că are un gust senzațional de bun, dar oferă organismului și nutrienți valoroși. Servită cu crenvurști sățioși, este un adevărat fel de mâncare sățioasă.

Tocană rustică de carne tocată

Această tocană robustă și consistentă a fost de mai multe ori colacul nostru de salvare în zilele reci de iarnă. Prospețimea legumelor și a cartofilor, combinată cu aroma savuroasă a cărnii tocate, constituie o combinație delicioasă. Adăugați pâine prăjită sau o baghetă proaspătă și ziua este salvată. Fiecare lingură îmi amintește de multele ocazii în care am pregătit și savurat acest fel de mâncare cu bucurie și entuziasm.

Rețetă de tocană de gulaș consistent

Tocănița de gulaș este un fel de mâncare pe care ne place să o servim în familia noastră. Am făcut-o de nenumărate ori și este un fel de mâncare care este deosebit de bun în zilele reci de iarnă. Carnea de vită sățioasă este gătită cu legume și roșii pentru a obține o supă consistentă. Chiar dacă prepararea durează mai mult, rezultatul este convingător ca gust și textură.

Supă de cartofi piure în 35 de minute

Una dintre supele mele preferate în mod absolut este această supă de piure de cartofi. Este hrănitoare, sățioasă și are o textură netedă și cremoasă, pur și simplu minunată. Este o rețetă grozavă pe care o fac de mulți ani și pe care o modific din când în când, dar gustul de bază rămâne mereu același și este pur și simplu irezistibil.

Supa de varză de casă de casă

Nimic nu este mai bun decât o supă de varză caldă și aromată în zilele reci de iarnă. Această rețetă este o rețetă tradițională de familie pe care am făcut-o de nenumărate ori. Are întotdeauna un gust sățios și satisfăcător și este chiar vegetariană. Presărată cu puțin chimen, este un deliciu gastronomic!

"Caldo verde" tocană portugheză

Caldo Verde este o tocăniță tradițională portugheză care se caracterizează prin simplitate și utilizarea de ingrediente proaspete. Am făcut această rețetă de multe ori și este întotdeauna un deliciu pentru simțuri. Aromele puternice de varză kale și chorizo sunt completate de bunătatea pământească a cartofilor cu castane ruginii pentru a crea un fel de mâncare care este deopotrivă consistent și revigorant.

Rețete similare

Supă de praz cu carne tocată - Comfort Food

Am făcut această supă de praz cu carne tocată de nenumărate ori, fiindcă este o preferată în special de familia mea. Este minunat de aromată, consistentă și caldă - exact ce trebuie pentru zilele reci. Dar are un gust delicios și în perioada de tranziție sau în zilele de primăvară ceva mai răcoroase.

Supă de carne tocată "Chilli Con Carne"

O supă consistentă și picantă, perfectă pentru o masă confortabilă pe vreme rece. Această supă este un clasic în familia mea. Rețeta face o mulțime - așa că pregătiți-vă pentru resturi delicioase sau mese de congelator, este întinsă cu legume și condimente, astfel încât vă puteți bucura de toate aromele bucătăriei mexicane.

Supă de cartofi de casă cu cârnați

Această supă de cartofi cu crenvurști este una dintre mâncărurile mele preferate, mai ales în sezonul rece. Nimic nu te încălzește din interior mai bine decât un bol aburind din această supă. Este ușor de preparat și nu numai că are un gust senzațional de bun, dar oferă organismului și nutrienți valoroși. Servită cu crenvurști sățioși, este un adevărat fel de mâncare sățioasă.

Tocană rustică de carne tocată

Această tocană robustă și consistentă a fost de mai multe ori colacul nostru de salvare în zilele reci de iarnă. Prospețimea legumelor și a cartofilor, combinată cu aroma savuroasă a cărnii tocate, constituie o combinație delicioasă. Adăugați pâine prăjită sau o baghetă proaspătă și ziua este salvată. Fiecare lingură îmi amintește de multele ocazii în care am pregătit și savurat acest fel de mâncare cu bucurie și entuziasm.

Rețetă de tocană de gulaș consistent

Tocănița de gulaș este un fel de mâncare pe care ne place să o servim în familia noastră. Am făcut-o de nenumărate ori și este un fel de mâncare care este deosebit de bun în zilele reci de iarnă. Carnea de vită sățioasă este gătită cu legume și roșii pentru a obține o supă consistentă. Chiar dacă prepararea durează mai mult, rezultatul este convingător ca gust și textură.

Supă de cartofi piure în 35 de minute

Una dintre supele mele preferate în mod absolut este această supă de piure de cartofi. Este hrănitoare, sățioasă și are o textură netedă și cremoasă, pur și simplu minunată. Este o rețetă grozavă pe care o fac de mulți ani și pe care o modific din când în când, dar gustul de bază rămâne mereu același și este pur și simplu irezistibil.

Supa de varză de casă de casă

Nimic nu este mai bun decât o supă de varză caldă și aromată în zilele reci de iarnă. Această rețetă este o rețetă tradițională de familie pe care am făcut-o de nenumărate ori. Are întotdeauna un gust sățios și satisfăcător și este chiar vegetariană. Presărată cu puțin chimen, este un deliciu gastronomic!

"Caldo verde" tocană portugheză

Caldo Verde este o tocăniță tradițională portugheză care se caracterizează prin simplitate și utilizarea de ingrediente proaspete. Am făcut această rețetă de multe ori și este întotdeauna un deliciu pentru simțuri. Aromele puternice de varză kale și chorizo sunt completate de bunătatea pământească a cartofilor cu castane ruginii pentru a crea un fel de mâncare care este deopotrivă consistent și revigorant.

Reels

Nou