PUBLICITATE
   
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/uO6AEhsdP5n3XgHItH8u/7929d4480acb915c0a736266345c10.jpeg)
Sursa :: Getty Images
Tarta cu coacăze și brânză
Această tartă cu coacăze și brânză, care nu necesită coacere, este perfectă pentru a fi servită alături de cafea sau ceai.
      PUBLICITATE
   
Ingrediente
porții  
8
 Corp
- 200 g biscuiți cu unt
- 100 g unt
Conținut
- 500 g brânză de vaci
- 200 g Frisca pentru bătut
- 100 g zahăr
- 1 ks zahăr vanilat
- 250 g Coacăze negre
Ultimele broșuri
      PUBLICITATE
   
Procedura
 30 min.
1. Pasul 
  Zdrobim biscuitii și îi amestecăm cu untul topit. Apoi presăm amestecul în fundul formei.
2. Pasul 
  Într-un bol punem brânză, smântână pentru frișcă, zahăr și zahăr vanilat și batem totul împreună.
3. Pasul 
  Se distribuie uniform blatul cu garnitură și se decorează cu coacăze negre.
4. Pasul 
  Lasăm torta să se răcească cel puțin 2 ore în frigider.




























:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/fiDNusawt0QOogUv1I8I/d2eda36c9cbd730ace02fc427cd205.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/hg2hzsBNKEfxZg71IJLT/8b87967f364908823ce2d0c35b08c8.png)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/qdrT6W6etXCrO5-F8IIG/6a6eddfa0c78c7961434a79d44f43c.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/yYggJs_aaO2GiZ0jIcmC/555d45f29ae66f6b86e8c996923e23.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/LcsHdQFFZAyA-6QkJbLc/ace6b50882f7963af09bed317761e9.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/W35KT8kkDFix-TuiJ39D/11e5ec0ecb72cc6de4a1b672867e1c.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/oD8L5qv9fAAe4P3h04Xi/87291b64581fae362f138b54f379a4.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/gu2-m9YlqwVr1dkkrLYD/efc3acfad3b5445ad4343c4007b3fb.jpeg)












