PUBLICITATE

Sursa :: margouillatphotos from Getty Images

Tarte Tatin

Tarte Tatin este, pentru gustul meu, una dintre cele mai delicioase plăcinte cu mere din toate timpurile. Prepararea este atât de simplă, încât poate fi manipulată de un începător sau de un bucătar experimentat.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
12
  • 6 ks Mere mari Adăugat la
  • 150 g Zahăr Adăugat la
  • 125 g Unt Adăugat la
  • 300 g Produse de patiserie pufoasă Adăugat la
  • Un vârf de cuțit de scorțișoară Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Începeți prin a preîncălzi cuptorul la 180 de grade. Întotdeauna iau un vas care poate merge în cuptor și pe aragaz în același timp și topesc untul în el împreună cu zahărul. După un timp, caramelul începe să se formeze și atunci adaug merele decojite și tăiate în sferturi. Nu uitați să ungeți sferturile de mere cu suc de lămâie pentru a nu se rumeni. Merele nu trebuie să fie puține pentru ca la coacere să formeze un strat suficient de gros.

2. Pasul

Apoi așez foitajul rulat peste merele caramelizate. Presez marginile foii de aluat pe stratul de mere și dau la cuptor. Am copt plăcinta timp de aproximativ 20 de minute, până când devine aurie.

3. Pasul

Când prăjitura este gata, o scot din cuptor și o las să se răcească puțin. Apoi îl răstorn pe o farfurie și este gata. Tarte Tatin nu numai că arată grozav, dar are și un gust grozav. Aluatul este crocant, iar umplutura de mere frumos de dulce

Rețete similare

Tort de fructe de modă veche a bunicii

Această prăjitură umedă și plină de savoare provoacă o aromă amețitoare care umple bucătăria și persistă pe tot parcursul sărbătorilor. Prepararea este destul de simplă, iar rezultatul merită fiecare minut de așteptare!

Cheesecake de brânză ușoară și cremoasă de tofu la cuptor

Acest desert este o variantă delicioasă a tortului de brânză tradițional, preparat cu tofu de mătase. Nu numai că tofu adaugă o mătăsime care nu se găsește în alte prăjituri cu brânză, dar adaugă și o notă delicioasă de sănătate. Această prăjitură cu brânză cremoasă nu este prea dulce și vă lasă să vă simțiți satisfăcuți, fără a vă simți vinovați de carbohidrați.

Tort de brânză Ricotta Ricotta fără gluten cu brânză de lămâie

Acest tort frumos umed și ușor poate deveni vedeta oricărei mese de desert!

Autentic italian Ricotta Cheesecake Ricotta Cheesecake

Făcută cu brânză ricotta cremoasă și moale în loc de brânza de vaci obișnuită, această prăjitură cu brânză are o notă mai ușoară, distinct italiană în comparație cu omologul său american.

Tort delicios de căpșuni proaspete de căpșuni Mousse Cake

Tortul Mousse de căpșuni este o prăjitură delicioasă și revigorantă, plină de fructe, perfectă pentru sărbătorile de primăvară și de vară. Straturile de tort de burete moale și aerisit sunt intercalate cu o spumă pufoasă de căpșuni, completate de un strat lucios de glazură de căpșuni pentru un finisaj superb.

Cum se prepară Tort cu noroi de ciocolată bogat și umed

Textura bogată, întunecată și umedă a prăjiturii cu noroi de ciocolată, combinată cu o ganache de ciocolată lucioasă, face ca acest desert să fie un desert de excepție, întotdeauna!
Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Prăjitură răcoroasă cu căpșuni și cremă de brânză
Videorecetă

Prăjitură răcoroasă cu căpșuni și cremă de brânză

Această prăjitură cu căpșuni este perfectă pentru a vă bucura de dulceața sezonului de vară. Blatul pufos este umplut cu un amestec delicios de căpșuni proaspete și cremă de brânză, iar deasupra este acoperit cu o glazură fină de zahăr pudră.

Decadent Caramel Mud Cake cu Caramel Ganache

Această prăjitură cu caramel cu ganache de caramel este un favorit al mulțimii în orice adunare, iar nuanțele de caramel auriu îi conferă un farmec vizual irezistibil.

Rețete similare

Tort de fructe de modă veche a bunicii

Această prăjitură umedă și plină de savoare provoacă o aromă amețitoare care umple bucătăria și persistă pe tot parcursul sărbătorilor. Prepararea este destul de simplă, iar rezultatul merită fiecare minut de așteptare!

Cheesecake de brânză ușoară și cremoasă de tofu la cuptor

Acest desert este o variantă delicioasă a tortului de brânză tradițional, preparat cu tofu de mătase. Nu numai că tofu adaugă o mătăsime care nu se găsește în alte prăjituri cu brânză, dar adaugă și o notă delicioasă de sănătate. Această prăjitură cu brânză cremoasă nu este prea dulce și vă lasă să vă simțiți satisfăcuți, fără a vă simți vinovați de carbohidrați.

Tort de brânză Ricotta Ricotta fără gluten cu brânză de lămâie

Acest tort frumos umed și ușor poate deveni vedeta oricărei mese de desert!

Autentic italian Ricotta Cheesecake Ricotta Cheesecake

Făcută cu brânză ricotta cremoasă și moale în loc de brânza de vaci obișnuită, această prăjitură cu brânză are o notă mai ușoară, distinct italiană în comparație cu omologul său american.

Tort delicios de căpșuni proaspete de căpșuni Mousse Cake

Tortul Mousse de căpșuni este o prăjitură delicioasă și revigorantă, plină de fructe, perfectă pentru sărbătorile de primăvară și de vară. Straturile de tort de burete moale și aerisit sunt intercalate cu o spumă pufoasă de căpșuni, completate de un strat lucios de glazură de căpșuni pentru un finisaj superb.

Cum se prepară Tort cu noroi de ciocolată bogat și umed

Textura bogată, întunecată și umedă a prăjiturii cu noroi de ciocolată, combinată cu o ganache de ciocolată lucioasă, face ca acest desert să fie un desert de excepție, întotdeauna!
Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Prăjitură răcoroasă cu căpșuni și cremă de brânză
Videorecetă

Prăjitură răcoroasă cu căpșuni și cremă de brânză

Această prăjitură cu căpșuni este perfectă pentru a vă bucura de dulceața sezonului de vară. Blatul pufos este umplut cu un amestec delicios de căpșuni proaspete și cremă de brânză, iar deasupra este acoperit cu o glazură fină de zahăr pudră.

Decadent Caramel Mud Cake cu Caramel Ganache

Această prăjitură cu caramel cu ganache de caramel este un favorit al mulțimii în orice adunare, iar nuanțele de caramel auriu îi conferă un farmec vizual irezistibil.

Reels

Nou