PUBLICITATE

Sursa :: Lawkeeper from Getty Images

Tiramisu de zmeură într-un pahar

Acesta este un desert extrem de delicat și ușor, care reprezintă finalul perfect pentru o masă de vară. Zmeura răcită adaugă o prospețime plăcută, iar mascarpone conferă cremozitate. Prietenii îmi cer adesea rețeta atunci când îl servesc - așa că este bine că este rapid și necomplicat!

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 250 g Zmeură Adăugat la
  • 100 g Zahăr Adăugat la
  • 200 g Biscuiți Adăugat la
  • 250 g mascarpone Adăugat la
  • 200 ml creme fraiche Adăugat la
  • 2 gălbenușuri Adăugat la
  • 4 linguri Marsala (opțional) Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Separ câteva zmeură pentru decorare, iar restul le mixez până la un piure cu 2 linguri de zahăr. Este o idee bună să faceți acest lucru la început, pentru ca zmeura să aibă ocazia să se răcească puțin - acest lucru sporește aroma desertului.

2. Pasul

Am bătut frișca până se întărește. Într-un bol, amestec mascarpone cu restul de zahăr și gălbenușurile de ou. La acestea adaug frișca bătută și amestec ușor până când ingredientele sunt combinate. Dacă vă place desertul cu alcool, puteți adăuga marsala în acest moment.

3. Pasul

Am fărâmițat biscuiții în bucăți mai mici și i-am pus pe fundul paharului. Peste ei torn piure de zmeură.

4. Pasul

Am pus un strat de mascarpone deasupra prăjiturilor de burete.

5. Pasul

Repet întregul proces de două ori sau până când se epuizează ingredientele, terminând cu un strat de mascarpone.

6. Pasul

Am pus desertul la frigider pentru cel puțin 2 ore înainte de a-l servi.

7. Pasul

Ornez cu zmeura rămasă înainte de servire.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou