PUBLICITATE

Sursa :: FB: Jedlo je krásne

Tort de budincă cu frișcă

Acest desert dulce este minunat alături de o cafea sau ca desert după un prânz copios. Tortul de budincă cu frișcă este delicios, pufos și cu siguranță se numără printre delicatese. Nu vă lăsați descurajați de începutul dificil, rezultatul merită.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8

Adesea

  • 200 g făină autogresată Adăugat la
  • 100 g zahăr Adăugat la
  • 100 g unt Adăugat la
  • 1 ks ou Adăugat la

Budincă

  • 2 ks budincă de vanilie Adăugat la
  • 500 ml lapte Adăugat la

Frisca

  • 200 ml smântână pentru frișcă Adăugat la
  • zahăr de cofetărie Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Pregătiți-vă ingredientele. Amestecați făina, zahărul, untul și oul până devine neted. Acesta va fi aluatul nostru de tort.

2. Pasul

Vom găti budinca conform instrucțiunilor de pe ambalaj cu lapte.

3. Pasul

Aluatul il punem într-o formă de tort unsă. Pe partea de sus a aluatului turnăm budinca deja fiartă.

4. Pasul

Coacem prajitura în cuptorul preîncălzit la 180°C aproximativ 30 - 35 de minute.

5. Pasul

După coacere, lăsăm prăjitura să se răcească și o ungem cu gem de căpșuni.

6. Pasul

Frungem smântâna pentru frișcă împreună cu zahărul și o întindem peste gem.

7. Pasul

Ornăm prăjitura cu căpșuni, frunze de mentă și o presărăm cu cacao.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou