PUBLICITATE

Sursa :: LauriPatterson from Getty Images Signature

Tort de ciocolată cu nuci fără făină

Acest tort este o soluție excelentă pentru toți cei care suferă de intoleranță la gluten. Este plin de aromă și nimeni nu ar spune că nu conține făină.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
12
  • 200 g nuci măcinate Adăugat la
  • 200 g ciocolată neagră Adăugat la
  • 100 g unt Adăugat la
  • 4 ks ouă Adăugat la
  • 150 g zahăr Adăugat la
  • 1 Articolul Pudră de copt românească Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Topim ciocolata cu unt într-un bain-marie.

2. Pasul

Batem ouăle cu zahăr până devin spumoase.

3. Pasul

Amestecăm nucile cu praful de copt.

4. Pasul

Adăugăm ciocolata topită în ouă și amestecăm.

5. Pasul

Apoi adăugăm nucile și amestecăm bine.

6. Pasul

Turnam aluatul într-o formă și îl coacem în cuptorul preîncălzit la 180 °C aproximativ 40 de minute.

7. Pasul

După răcire, putem turna ciocolată pe prăjitură și o putem decora cu nuci.

Reels

Nou