PUBLICITATE

Sursa :: didoi from Getty Images

Tort de sfeclă roșie

O rețetă excelentă de prăjitură de sfeclă roșie care este dulce și proaspătă în același timp.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8
  • 300 g Sfeclă roșie crudă Adăugat la
  • 200 g Făină integrală Adăugat la
  • 100 g Ulei vegetal Adăugat la
  • 250 g Miere sau sirop de agave Adăugat la
  • 3 ks ouă Adăugat la
  • 1 bal Praf de copt Adăugat la
  • 1 ro Scorțișoară Adăugat la
  • un vârf de cuțit de sare Adăugat la
  • zahăr de cofetărie Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

120 min.
1. Pasul

Este important să spălați bine sfecla înainte de a o găti. Apoi se rade fin. Cel mai bine este să folosiți o răzătoare cu găuri mici.

2. Pasul

Într-un castron, se amestecă sfecla cu uleiul și mierea sau siropul de agave.

3. Pasul

Apoi se adaugă ouăle și se amestecă.

4. Pasul

Într-un alt castron, se amestecă făina, praful de copt, scorțișoara și un vârf de cuțit de sare.

5. Pasul

Se adaugă treptat ingredientele uscate la sfeclă și ouă și se amestecă bine.

6. Pasul

Se toarnă aluatul în forma de tort.

7. Pasul

7.Coaceți prăjitura de sfeclă roșie timp de 40 - 45 de minute la 180 de grade.

8. Pasul

Înainte de servire, se presară prăjitura de sfeclă cu zahăr pudră.

Reels

Nou