PUBLICITATE

Tortă de căpșuni răcoritoare

Astăzi v-am pregătit o tortă de căpșuni, care poate fi realizată cu ușurință de către oricine. Recunosc, mi-am revizuit rețeta mea pentru tortul de biscuiți și am înlocuit biscuiții cu un blat fin și pufos. În tort, se află un strat delicios de căpșuni.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
16

Pe drum:

  • 4 bucată ou Adăugat la
  • 165 g zahăr semolă Adăugat la
  • 4 lingură ulei vegetal Adăugat la
  • 180 g făină simplă specială Adăugat la
  • 1 ro pastă de vanilie Adăugat la

Pentru crema:

  • 400 ml frișcă bătută Adăugat la
  • 300 g smântână acră Adăugat la
  • 2 lingură zahăr vanilat Adăugat la
  • 1 Articolul coajă de lămâie Adăugat la

La partea cu fructe:

  • 200 g Piure de căpșuni Adăugat la
  • 1 ks Jeleu de tort rosu Adăugat la

Pentru decorare:

  • 200 g Căpșuni Adăugat la
  • mentă Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

70 min.
1. Pasul

De multe ori pregătim astfel încât separat gălbenușurile de albușuri. Adaugăm zahăr și sare la albușuri și batem până când avem niște vârfuri ferme. Adăugăm gălbenușurile amestecate cu ulei, pasta de vanilie și amestecăm bine, iar la final încorporăm cu grijă făina cernută. Coacem într-o formă cu diametrul de 19 cm, care este acoperită cu hârtie de copt și pe margini este unsă cu unt. Temperatura este de 180 de grade pentru 45 de minute în modul de încălzire de sus-jos. După coacerea blatului, îl împărțim în 2 părți.

2. Pasul

Vom pregăti crema amestecând frișca bătută cu 3PL de zahăr vanilat și restul ingredientelor. Și vom adăuga treptat pe corpuri folosind un săculeț decorativ, în așa fel încât între fiecare strat adăugăm și căpșuni tăiate. Pentru cel de-al doilea etaj al tortului, vom pregăti umplutura de fructe conform instrucțiunilor de pe ambalajul gelatinei pentru tort, unde în loc de o parte din apă vom adăuga piure de căpșuni.

3. Pasul

SUGESTIE: Putem folosi și alte fructe de sezon și, de asemenea, dacă vrem să ne simplificăm timpul - în loc de corp, vom folosi biscuiți sau alte fursecuri.

Reels

Nou