PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay: JillWellington

Turta Dulce Vegană

O alternativă sănătoasă și vegană la turtă dulce tradițională. Gustul său cu siguranță va cuceri pe oricine îl încearcă!

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
30

Paste

  • 250 g făină integrală Adăugat la
  • 1 tk praf de copt Adăugat la
  • 2 Lingură Amestec de condimente pentru turta dulce Adăugat la
  • 125 ml ulei vegetal Adăugat la
  • 200 g Sirop de agave Adăugat la

Ulei

  • 200 g zahăr de cofetărie Adăugat la
  • 3 Lingură apă Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Pasul 1 - Pregătirea aluatului

2. Pasul

Pasul 2 - Framântarea aluatului

3. Pasul

Pasul 3 - Formarea turtei dulci

4. Pasul

Pasul 4 - Coacere

5. Pasul

Pasul 5 - Pregătirea glazurii

6. Pasul

Pasul 6 - Decorarea turtei dulci

7. Pasul

Pasul 7 - Servire

Rețete similare

Mákos hókifli

A mákos hókifli egy finom, magyar stílusú sütemény, tökéletes téli csemege. A mákos töltelék kombinálva a könnyű, omlós tésztával kitűnő választás a karácsonyi vagy újévi ünnepekhez, de igazából bármikor elkészíthető, ha valami különleges desszertre vágyik. A recept egyszerű, mégis nagyon ízletes végeredményt ad.

Linzer fără ouă

Un sfat personal: puteți folosi mai multe tipuri de gem pentru a face linzerul mai colorat și mai gustos. Este foarte distractiv să coaceți linzer, mai ales când familia este împreună și toată lumea ajută la piure.

Burete simplu de tort de scorțișoară

Această prăjitură cu scorțișoară este una dintre preferatele familiei mele și se bazează pe o rețetă veche de la bunica mea. Combinația dintre textura pufoasă a prăjiturii și mirosul aromat de scorțișoară face ca orice inimă să bată mai repede și aduce amintiri minunate ale unor momente confortabile din copilărie.

Brioșă de miere în formă de brad de Crăciun

O delicatesă de Crăciun dulce și delicioasă, care va deveni elementul central al reuniunilor de familie. Pregătește rețeta tradițională de brioșă de miere, apoi modelează aluatul în forma unui brad de Crăciun.

Clasic Cornulete cu zăpadă

Cornuletele cu zăpadă sunt un desert popular maghiar, tradițional pregătit în perioada Crăciunului. Este un deliciu friabil, presărat cu zahăr de vanilie, umplut cu gem, ușor de preparat și îndrăgit de toată lumea. Cu următoarea rețetă, poți obține un rezultat perfect.

Rulouri de linte Nutella de Crăciun

Facem această rețetă în fiecare an în timpul sărbătorilor de Crăciun și este întotdeauna un succes cu oaspeții noștri. Toată lumea adoră textura și aromele delicioase de casă de vară. Am învățat rețeta de bază de la bunica mea și de atunci o fac pentru familie în fiecare an. Este o prăjitură aspectuoasă și delicioasă care creează perfect atmosfera de Crăciun.

Rețeta de glazură pentru turta dulce

Aceasta este o rețetă tradițională de glazură pentru turta dulce, care aduce aspectul final strălucitor turtelor noastre de Crăciun. Este ușor de pregătit și are un gust minunat de dulce, complementând perfect turta dolce condimentată.

Umplutura pentru gogoși ungurești

Rețeta pentru umplutura clasică ungurească a gogoșilor, numite Képviselőfánk. Această cremă delicioasă de vanilie este complementul perfect pentru gogoșile proaspăt prăjite.

Rețete similare

Mákos hókifli

A mákos hókifli egy finom, magyar stílusú sütemény, tökéletes téli csemege. A mákos töltelék kombinálva a könnyű, omlós tésztával kitűnő választás a karácsonyi vagy újévi ünnepekhez, de igazából bármikor elkészíthető, ha valami különleges desszertre vágyik. A recept egyszerű, mégis nagyon ízletes végeredményt ad.

Linzer fără ouă

Un sfat personal: puteți folosi mai multe tipuri de gem pentru a face linzerul mai colorat și mai gustos. Este foarte distractiv să coaceți linzer, mai ales când familia este împreună și toată lumea ajută la piure.

Burete simplu de tort de scorțișoară

Această prăjitură cu scorțișoară este una dintre preferatele familiei mele și se bazează pe o rețetă veche de la bunica mea. Combinația dintre textura pufoasă a prăjiturii și mirosul aromat de scorțișoară face ca orice inimă să bată mai repede și aduce amintiri minunate ale unor momente confortabile din copilărie.

Brioșă de miere în formă de brad de Crăciun

O delicatesă de Crăciun dulce și delicioasă, care va deveni elementul central al reuniunilor de familie. Pregătește rețeta tradițională de brioșă de miere, apoi modelează aluatul în forma unui brad de Crăciun.

Clasic Cornulete cu zăpadă

Cornuletele cu zăpadă sunt un desert popular maghiar, tradițional pregătit în perioada Crăciunului. Este un deliciu friabil, presărat cu zahăr de vanilie, umplut cu gem, ușor de preparat și îndrăgit de toată lumea. Cu următoarea rețetă, poți obține un rezultat perfect.

Rulouri de linte Nutella de Crăciun

Facem această rețetă în fiecare an în timpul sărbătorilor de Crăciun și este întotdeauna un succes cu oaspeții noștri. Toată lumea adoră textura și aromele delicioase de casă de vară. Am învățat rețeta de bază de la bunica mea și de atunci o fac pentru familie în fiecare an. Este o prăjitură aspectuoasă și delicioasă care creează perfect atmosfera de Crăciun.

Rețeta de glazură pentru turta dulce

Aceasta este o rețetă tradițională de glazură pentru turta dulce, care aduce aspectul final strălucitor turtelor noastre de Crăciun. Este ușor de pregătit și are un gust minunat de dulce, complementând perfect turta dolce condimentată.

Umplutura pentru gogoși ungurești

Rețeta pentru umplutura clasică ungurească a gogoșilor, numite Képviselőfánk. Această cremă delicioasă de vanilie este complementul perfect pentru gogoșile proaspăt prăjite.

Reels

Nou