PUBLICITATE

Sursa :: Dragana Racic from Getty Images

Umplutură de căpșuni cu mascarpone

Rețetă pentru umplutura de căpșuni cu mascarpone, care este potrivită ca desert sau în prăjituri și deserturi.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 250 g mascarpone Adăugat la
  • 250 g Iahturi Adăugat la
  • 100 g zahăr de cofetărie Adăugat la
  • 1 ks zahăr vanilat Adăugat la
  • Suc de lămâie Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

15 min.
1. Pasul

Începeți prin a vă curăța căpșunile și a le tăia în bucăți foarte mici sau a le mixa într-un piure.

2. Pasul

Apoi, într-un castron mare, se amestecă mascarpone, zahărul pudră, zahărul vanilat și sucul de lămâie.

3. Pasul

Când totul este bine amestecat, adăugați căpșunile tăiate și încorporați-le ușor în mascarpone.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou