PUBLICITATE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/I4ayIWaZ7DtPeszXeDNp/98d80724da967f570cbce9f1debe36.jpeg)
Sursa :: Dragana Racic from Getty Images
Umplutură de căpșuni cu mascarpone
Rețetă pentru umplutura de căpșuni cu mascarpone, care este potrivită ca desert sau în prăjituri și deserturi.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 250 g mascarpone
- 250 g Iahturi
- 100 g zahăr de cofetărie
- 1 ks zahăr vanilat
- Suc de lămâie
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
15 min.
1. Pasul
Începeți prin a vă curăța căpșunile și a le tăia în bucăți foarte mici sau a le mixa într-un piure.
2. Pasul
Apoi, într-un castron mare, se amestecă mascarpone, zahărul pudră, zahărul vanilat și sucul de lămâie.
3. Pasul
Când totul este bine amestecat, adăugați căpșunile tăiate și încorporați-le ușor în mascarpone.