PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay: RitaE

Umplutura pentru gogoși ungurești

Rețeta pentru umplutura clasică ungurească a gogoșilor, numite Képviselőfánk. Această cremă delicioasă de vanilie este complementul perfect pentru gogoșile proaspăt prăjite.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
10
  • 500 ml lapte Adăugat la
  • 1 Bucată păstaie de vanilie Adăugat la
  • 6 Bucată Gălbenușul Adăugat la
  • 120 g zahăr de cofetărie Adăugat la
  • 30 g făină Adăugat la
  • 30 g Amidon Adăugat la
  • 200 g unt Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Fierbem laptele cu batonul de vanilie, apoi il lasam sa se racoreasca.

2. Pasul

Amestecați gălbenușul cu zahărul pudră, apoi adăugați făina și amidonul.

3. Pasul

Turnăm amestecul de ouă în lapte, apoi îl fierbem din nou, amestecând în continuu pentru a nu se arde.

4. Pasul

Scoateți de pe foc și lăsați să se răcească.

5. Pasul

Când s-a răcit, încorporați untul, apoi creamoșizăm cu mixerul.

6. Pasul

Umplem gogoșile cu cremă.

Reels

Nou