Uscare

Uscare - rețete rapide și ușoare

7 rețete

Ai nevoie de inspirație pentru o rețetă din categoria uscare? Ai nimerit exact unde trebuie! Încearcă una dintre cele 7 rețete absolut delicioase. Îți place să gătești cât mai repede sau preferi să te lași dus de val în bucătărie în compania unei rețete de calitate? Timpul de preparare pentru următoarele rețete este de 5 - 360 minute. Pentru fiecare rețetă este dat un timp aproximativ de pregătire. Aici poți găsi rețetele noastre preferate - Cum se face ghimbirul confiat?, Dovleac confiat cu portocale, Portocale uscate pentru Crăciun, Amestec de condimente pentru fructe de mare de casă pentru toate tipurile de fructe de mare - pentru cei care iubesc mâncarea bună. Poftă bună!

Portocale uscate pentru Crăciun

În fiecare an fac portocale uscate pentru pomul de Crăciun.

Cum se face ghimbirul confiat?

Ghimbirul confiat este una dintre rețetele mele preferate. Rezultatul este o gustare delicioasă, dulce și picantă, care este, de asemenea, bună pentru digestie. Este complet făcut în casă și are un gust mult mai bun decât varianta cumpărată din magazin. Este foarte ușor de făcut, ai nevoie doar de puțină răbdare și timp.

Roșii uscate la soare

Uscarea roșiilor la domiciliu este una dintre activitățile mele culinare preferate. Această activitate simplă îmi permite să am mereu la îndemână roșii unice, aromate și pline de gust, care se adaugă foarte bine la multe dintre preparatele mele. Recomand din toată inima această rețetă, mai ales atunci când aveți acces la roșii proaspete și coapte - diferența de aromă este cu adevărat vizibilă!

Dovleac confiat cu portocale

Desert delicios sub formă de dovleac confiat cu suc de portocale.

Amestec de condimente Za'atar autentic de casă pentru condimente Za'atar

Condimentul Za'atar de casă este un amestec versatil și apetisant de ierburi, semințe de susan și sare. Dacă nu ați încercat niciodată să îl preparați acasă, veți fi surprinși de cât de simplu este de făcut și de cât de proaspăt este gustul!

Amestec de condimente pentru fructe de mare de casă pentru toate tipurile de fructe de mare

Pregătiți un condiment de casă pentru fructe de mare aromat în cel mai scurt timp. Este un amestec perfect de fum, condimente și căldură și adaugă un strat de jazzy la mâncărurile tale cu fructe de mare. Îl puteți folosi pentru orice tip de fructe de mare, fie că sunt la grătar, fierte sau la aburi. Cea mai bună parte? Este proaspăt, fără conservanți și insuflat cu dragostea și grija ta, îmbunătățind semnificativ gustul porumbului, cartofilor și al altor preparate asociate.

Cum să faci sare de bază de plante proaspete de bază

Sarea de ierburi poate adăuga o notă interesantă preparatelor culinare. Această rețetă este gustoasă, versatilă și ușor de preparat. Puteți utiliza diverse ierburi, fie că sunt proaspete din grădina dvs. sau cumpărate din magazin, pentru a crea amestecul dvs. personalizat de sare de ierburi. Această sare de ierburi funcționează pe aproape orice - carne, legume, paste, salată, supă și multe altele.
PUBLICITATE