PUBLICITATE

Sursa :: Anna Khomutova from Getty Images

Portocale uscate pentru Crăciun

În fiecare an fac portocale uscate pentru pomul de Crăciun.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
10
  • 2 bucată Portocale Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

240 min.
1. Pasul

Se spală portocalele și se taie în felii subțiri (aproximativ jumătate de centimetru pentru portocalele mari). Aveți grijă ca feliile să nu fie prea subțiri, altfel se pot rupe la uscare.

2. Pasul

Puneți feliile de portocale pe hârtie și lăsați-le să se usuce la aer liber timp de 24 până la 48 de ore.

3. Pasul

După ce se usucă, le puteți folosi ca decor pentru brad.

Rețete similare

Rețetă cremoasă de supă de varză de Bruxelles

Absolut una dintre preferatele noastre, această rețetă de supă de varză de Bruxelles este ceva ce admirăm mereu pe masa familiei noastre. Textura cremoasă și gustul plin de savoare pe care rețeta le produce sunt o încântare de fiecare dată. Credeți-ne când vă spunem că nu vă veți plictisi să o serviți din nou cu lingura!

Pomul de Crăciun din patiserie pufoasă

Interesant pom de Crăciun din foitaj preparat sărat cu spanac și brânză.

Supa de varză de casă de casă

Nimic nu este mai bun decât o supă de varză caldă și aromată în zilele reci de iarnă. Această rețetă este o rețetă tradițională de familie pe care am făcut-o de nenumărate ori. Are întotdeauna un gust sățios și satisfăcător și este chiar vegetariană. Presărată cu puțin chimen, este un deliciu gastronomic!

Varză roșie de Crăciun cu mere

Varza roșie proaspătă este o necesitate în timpul sezonului festiv. Această rețetă de mere și varză roșie este o tradiție în casa noastră și reunește tot ce este mai bun din toamnă și din Crăciun. Merele dulci și varza roșie sățioasă se completează perfect și, în funcție de preferințele dumneavoastră, poate fi rafinată cu cuișoare sau scorțișoară.

Langos ca la piața de Crăciun

O rețetă la fel de atmosferică ca o piață de Crăciun și la fel de confortabilă ca o seară de iarnă: langos. Aceste chifle grase ungurești sunt cu siguranță o necesitate pentru fiecare sezon de iarnă. Exteriorul este crocant, iar interiorul este minunat de fraged și moale. Eu și familia mea le adorăm! Am încercat această rețetă la Crăciunul trecut și a fost un succes uriaș. Langostele pot fi acoperite cum doriți!

Babka cu mac si prune uscate

Babka cu mac este completată cu prune uscate. Și datorită brânzei, nu este uscată.

Supă cremoasă de varză de Bruxelles

O supă minunat de cremoasă, care capătă o notă unică de mâncare casnică prin folosirea varzei de Bruxelles.

Simplu de vacanță simplă de Crăciun Sangria

Această rețetă de Sangria de Crăciun nu reușește niciodată să-mi încânte oaspeții.

Rețete similare

Rețetă cremoasă de supă de varză de Bruxelles

Absolut una dintre preferatele noastre, această rețetă de supă de varză de Bruxelles este ceva ce admirăm mereu pe masa familiei noastre. Textura cremoasă și gustul plin de savoare pe care rețeta le produce sunt o încântare de fiecare dată. Credeți-ne când vă spunem că nu vă veți plictisi să o serviți din nou cu lingura!

Pomul de Crăciun din patiserie pufoasă

Interesant pom de Crăciun din foitaj preparat sărat cu spanac și brânză.

Supa de varză de casă de casă

Nimic nu este mai bun decât o supă de varză caldă și aromată în zilele reci de iarnă. Această rețetă este o rețetă tradițională de familie pe care am făcut-o de nenumărate ori. Are întotdeauna un gust sățios și satisfăcător și este chiar vegetariană. Presărată cu puțin chimen, este un deliciu gastronomic!

Varză roșie de Crăciun cu mere

Varza roșie proaspătă este o necesitate în timpul sezonului festiv. Această rețetă de mere și varză roșie este o tradiție în casa noastră și reunește tot ce este mai bun din toamnă și din Crăciun. Merele dulci și varza roșie sățioasă se completează perfect și, în funcție de preferințele dumneavoastră, poate fi rafinată cu cuișoare sau scorțișoară.

Langos ca la piața de Crăciun

O rețetă la fel de atmosferică ca o piață de Crăciun și la fel de confortabilă ca o seară de iarnă: langos. Aceste chifle grase ungurești sunt cu siguranță o necesitate pentru fiecare sezon de iarnă. Exteriorul este crocant, iar interiorul este minunat de fraged și moale. Eu și familia mea le adorăm! Am încercat această rețetă la Crăciunul trecut și a fost un succes uriaș. Langostele pot fi acoperite cum doriți!

Babka cu mac si prune uscate

Babka cu mac este completată cu prune uscate. Și datorită brânzei, nu este uscată.

Supă cremoasă de varză de Bruxelles

O supă minunat de cremoasă, care capătă o notă unică de mâncare casnică prin folosirea varzei de Bruxelles.

Simplu de vacanță simplă de Crăciun Sangria

Această rețetă de Sangria de Crăciun nu reușește niciodată să-mi încânte oaspeții.

Reels

Nou