PUBLICITATE

Supă de sparanghel alb

În această rețetă puteți folosi sparanghel alb sau verde.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
3
  • 1 Volum Sparanghel Adăugat la
  • 3 cartof Adăugat la
  • 1 Pătrunjel Adăugat la
  • 1 lingură mazăre Adăugat la
  • 150 ml cremă de gătit Adăugat la
  • 12 praz Adăugat la
  • 1 căței de usturoi Adăugat la
  • unt Adăugat la
  • 12 linguriță Sare Adăugat la
  • piper negru măcinat Adăugat la
  • Nucșoară mușcată Adăugat la
  • chimen zdrobit Adăugat la
  • crutoane Adăugat la
  • Mână plină pătrunjel spălat și tocat mărunt Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

40 min.
1. Pasul

În unt, călim prazul și usturoiul tocat.

2. Pasul

Adăugăm sparanghelul tocat, cartofii, pătrunjelul, mazărea.

3. Pasul

Condimentăm, amestecăm și lăsăm să se odihnească pentru un timp.

4. Pasul

Umplem cu apă și fierbem până se înmoaie.

5. Pasul

Dacă legumele sunt moi, le vom mixa și vom adăuga smântână.

6. Pasul

Lăsăm să fiarbă și oprim.

7. Pasul

După gust, condimentăm și servim.

8. Pasul

Am servit cu crutoane și pătrunjel.

Reels

Nou