PUBLICITATE

Sursa :: katjasv via Pixabay

Chifle cu nuci cu aluat de pufuleți doar 5 ingrediente

Îmi place să fac aceste chifle cu nuci cu pufuleți. Sunt ușor de făcut și au un gust minunat cu cafeaua de după-amiază. Cel mai bun lucru la ele este că nu sunt prea dulci, dar nucile le dau o bogăție minunată. Combinația dintre patiseria fulgurantă și umplutura cu nuci este pur și simplu imbatabilă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
12
  • 1 Pachet Produse de patiserie cu pufuleți gata preparate Adăugat la
  • 200 g Nuci tocate (de exemplu alune, nuci) Adăugat la
  • 100 g zahăr Adăugat la
  • 1 ou Adăugat la
  • 100 g Unt topit Adăugat la
  • Zahăr pudră Zahărul grindină Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

50 min.
1. Pasul

Pentru rețeta de chifle cu nuci în aluat pufos, preîncălziți cuptorul la 180 de grade. Pregătiți o tavă de copt cu hârtie de copt. Am observat că chiflele cu nuci ies cel mai bine atunci când sunt coapte la mijlocul cuptorului.

2. Pasul

Se întinde foitajul și se unge uniform cu unt topit. Acest pas este important pentru ca chiflele cu nuci să rămână frumoase și umede.

3. Pasul

Împrăștiați uniform nucile tocate peste aluat și presărați zahărul deasupra. Aveți grijă să acoperiți aluatul până la margini, astfel încât fiecare melc să aibă suficientă umplutură.

4. Pasul

Înfășurați cu grijă aluatul pe partea cea mai lungă. Am constatat că este mai ușor să rulezi aluatul dacă apeși ușor.

5. Pasul

Se taie rulada în felii de aproximativ 2 cm grosime și se așează pe tava de copt pregătită.

6. Pasul

Se ung melcii cu oul bătut pentru a le da un luciu frumos.

7. Pasul

Coaceți chiflele cu nuci timp de aproximativ 25-30 de minute, până când devin aurii. Verificați după 20 de minute pentru a vă asigura că nu se întunecă prea tare. Fiecare cuptor este diferit, așa că este întotdeauna bine să le supravegheați.

8. Pasul

Lăsați chiflele cu nuci să se răcească puțin și presărați-le cu zahăr pudră înainte de a le servi. Consider că adăugarea zahărului pudră și a zahărului grindină ca garnitură conferă chiflelor cu nuci un aspect frumos, finit, și adaugă, de asemenea, un strat suplimentar de dulceață.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou