PUBLICITATE

Sursa :: Suppakorn Somnuk from Getty Images

Biscuiți Brownie

Prăjiturile Brownie sunt unul dintre deserturile mele preferate. Deși pot fi un pic plictisitoare de preparat, rezultatul final merită cu siguranță.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
20
  • 200 g ciocolată neagră Adăugat la
  • 125 g Unt Adăugat la
  • 150 g Zahăr Adăugat la
  • 2 Shtick Adăugat la
  • 1 linguriță extract de vanilie Adăugat la
  • 125 g Făinuri Adăugat la
  • un vârf de cuțit de sare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Începeți prin a preîncălzi cuptorul la 180°C. În timp ce cuptorul se încălzește, tăiați ciocolata în bucăți mici.

2. Pasul

Într-un vas, se încălzește untul până se topește. Adăugați ciocolata tocată și amestecați până când obțineți un amestec omogen și neted. Se transferă într-un bol și se lasă deoparte să se răcească puțin.

3. Pasul

Într-un castron separat, se bat ouăle cu zahărul. Vreți să obțineți un aluat ușor și pufos, ceea ce ar trebui să dureze aproximativ 5 minute. Adăugați extractul de vanilie și combinați cu ciocolata.

4. Pasul

Adăugați făina și un vârf de cuțit de sare la amestecul de ciocolată. Amestecați ușor totul până când ingredientele se unesc. Aveți grijă să nu lucrați prea mult aluatul - trebuie să fie ușor și pufos.

5. Pasul

Acum pregătiți tava de copt, căptușind-o cu hârtie de copt. Folosind o lingură, puneți aluatul în tava de copt, păstrând porțiunile la distanță între ele.

6. Pasul

Coaceți negresele timp de aproximativ 12 minute. Deși pot părea necoapte, asigurați-vă că nu le coaceți prea mult timp - trebuie să fie moi și umede la mijloc, ca un brownie.

7. Pasul

După ce se scot din cuptor, se lasă prăjiturile brownie să se răcească pe tava de copt. După ce s-au răcit puțin, vor fi mai ușor de manevrat. Apoi nu vă rămâne decât să savurați aceste negrese delicioase!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou