PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay: LUM3N

Biscuiți de casă cu dovleac conservat în casă

Acești biscuiți cu dovleac sunt perfecți pentru micul dejun, brunch sau serviți alături de un bol de supă reconfortantă. Combinația dulce și sărată este cu adevărat irezistibilă și îi recomand tuturor colegilor mei iubitori de dovleac.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
12
  • 2 căni Făină de toate tipurile Adăugat la
  • 14 ceașcă zahăr cristal Adăugat la
  • 1 lingură Praf de copt Adăugat la
  • 12 linguriță sare Adăugat la
  • 12 linguriță scorțișoară măcinată Adăugat la
  • 12 ceașcă Unt nesărat, răcit și tăiat în cuburi Adăugat la
  • 34 ceașcă Piure de dovleac din conservă Adăugat la
  • 34 ceașcă lapte Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

40 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 220°C (425°F) - temperatura ridicată este esențială pentru a obține o creștere minunată și o culoare aurie. Asigurați-vă că grătarul dvs. este în mijloc, pentru a evita gătirea insuficientă sau arderea biscuiților în partea de sus sau de jos.

2. Pasul

Într-un castron mare, combinați făina, zahărul, praful de copt, sarea și scorțișoara. Acest amestec uscat este cel care dă biscuiților aroma lor subtilă, dulce și condimentată.

3. Pasul

Adăugați untul răcit, tăiat în cubulețe. Sfatul meu personal este să folosiți degetele pentru a tăia untul în ingredientele uscate până când seamănă cu niște firimituri grosiere. Untul rece este vital pentru biscuiții pufoși, deoarece eliberează aburi în timpul coacerii, creând buzunare de aer, rezultând o textură ușoară.

4. Pasul

Se adaugă piureul de dovleac și laptele doar până când aluatul se adună. Aveți grijă să nu amestecați prea mult, deoarece acest lucru poate face biscuiții tari.

5. Pasul

După ce aluatul este amestecat, îl întorci pe o suprafață presărată cu făină și îl frămânți ușor de câteva ori. Nu lucrați prea mult aluatul - este în regulă dacă este puțin lipicios!

6. Pasul

Tăvăliți aluatul într-un dreptunghi cu o grosime de aproximativ 2,5 cm; astfel veți obține grosimea perfectă pentru biscuiți mari și moi.

7. Pasul

Folosind o formă rotundă de tăiat biscuiți, tăiați biscuiții și așezați-i pe o foaie de copt cu hârtie pergament, asigurându-vă că îi spațiați la o distanță de aproximativ 5 cm.

8. Pasul

Se dau la cuptor pentru aproximativ 15 minute sau până când sunt ușor aurii. Mirosul de biscuiți proaspeți, de dovleac copt, este divin!

9. Pasul

Scoateți-le din cuptor și lăsați-le să se răcească puțin pe un grătar de sârmă înainte de a le servi. Acestea au un gust fantastic cu un strop de unt, o lingură de cremă de brânză sau chiar singure.

Reels

Nou