PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay : sweetlouise

Biscuiți delicioși cu ciocolată

Am copt de multe ori acești biscuiți cu ciocolată pentru prieteni și familie, care au fost întotdeauna încântați de gustul și textura lor. Sunt crocanți și umezi în același timp, cu multă ciocolată în ei. Cu această rețetă simplă, au ieșit perfecți de fiecare dată și sunt sigură că și vouă vă va plăcea!

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
20
  • 200 g făină Adăugat la
  • 1 Linguriță praf de copt Adăugat la
  • Un vârf de cuțit de sare Adăugat la
  • 150 g zahăr Adăugat la
  • 125 g unt înmuiat Adăugat la
  • 1 ou Adăugat la
  • 1 Linguriță esență de vanilie Adăugat la
  • 200 g Bucăți de ciocolată sau ciocolată tocată Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

35 min.
1. Pasul

Pentru a coace rețeta de biscuiți cu ciocolată, se preîncălzește cuptorul la 180°C și se pregătește o tavă tapetată cu hârtie de copt.

2. Pasul

Mai întâi se combină ingredientele uscate. Amestecați bine făina, praful de copt și sarea într-un bol. Acest lucru este important pentru a evita cocoloașele și pentru a obține biscuiți uniformi.

3. Pasul

Într-un alt castron, se amestecă untul și zahărul până se obține o cremă. Acesta este un pas crucial pentru a obține biscuiți pufoși și ușori. Amestecați timp de aproximativ 2-3 minute sau până când amestecul este ușor și pufos.

4. Pasul

Adăugați oul și extractul de vanilie la amestecul de unt și zahăr și continuați să amestecați până când se combină bine.

5. Pasul

Acum amestecați cu grijă ingredientele uscate cu cele umede. Vă recomand să faceți acest lucru în două porțiuni, asigurându-vă că totul este bine amestecat înainte de a adăuga următoarea porție.

6. Pasul

Adăugați bucățile de ciocolată și amestecați doar până când acestea sunt distribuite uniform în aluat. Nu amestecați prea mult!

7. Pasul

Folosind o lingură sau o lingură, puneți porțiuni de aluat în tava de copt pregătită. Asigurați-vă că există suficient spațiu între biscuiți, deoarece aceștia se vor desface în timpul coacerii.

8. Pasul

Coaceți biscuiții de ciocolată timp de 15-20 de minute sau până când se rumenesc pe margini. Sfat: Biscuiții pot părea încă puțin moi în centru, dar se vor întări pe măsură ce se răcesc.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou