PUBLICITATE

Sursa :: ifiStudio for Adobe Stock

Biscuiți mașină

Biscuiții de shortbread fac parte din sezonul de Crăciun pentru noi în fiecare an. Proaspăt scoși din cuptor și încă calzi, sunt un adevărat răsfăț. Mușcați prin mașina de tocat, ei capătă acel design caracteristic care îi face atât de speciali. Cu următoarele instrucțiuni, niciodată nu a fost atât de ușor să conjurați biscuiți shortbread de casă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
60
  • 250 g unt Adăugat la
  • 200 g zahăr Adăugat la
  • 1 Pachet zahăr vanilat Adăugat la
  • 4 gălbenuș Adăugat la
  • 500 g făină Adăugat la
  • 2 Linguriță praf de copt Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

50 min.
1. Pasul

Pentru a coace fursecuri din tocător, puneți untul, zahărul și zahărul vanilat într-un castron și amestecați până când obțineți un amestec cremos. Din experiența mea, untul călduț se combină mai ușor și mai uniform cu zahărul.

2. Pasul

Acum adăugați gălbenușurile de ou și amestecați totul din nou bine. Acest lucru face ca aluatul să fie frumos și neted și îi conferă o textură catifelată.

3. Pasul

Se amestecă făina și praful de copt într-un castron separat, apoi se adaugă treptat la amestecul de unt, zahăr și ouă și se amestecă. Veți observa că aluatul devine acum mai ferm. Dar nu vă faceți griji, este exact ce trebuie.

4. Pasul

Treceți aluatul prin mașina de tocat în secțiuni. Am descoperit că, pentru mine, să pudrez bine cu făină atașamentul mașinii de tocat în prealabil, funcționează bine. Acest lucru face ca aluatul să fie mult mai ușor de întors.

5. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 180 de grade.

6. Pasul

Se așază ficățeii pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și se dau la cuptor pentru aproximativ 10 minute.

7. Pasul

Scoateți prăjiturile din cuptor când sunt aurii și lăsați-le să se răcească.

8. Pasul

Îmi place să fac această rețetă în timpul sezonului festiv. Întreaga familie poate ajuta, iar rezultatul este pur și simplu delicios. Uneori, presarăm zahăr pudră pe fursecuri după bunul plac.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou