PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay : krzys16

Biscuiți sănătoși de ovăz fără zahăr

Îmi plac acești biscuiți sănătoși din fulgi de ovăz! Este o gustare rapidă și ușoară atunci când ai poftă de ceva dulce. Cu ingrediente naturale și fără zahăr, au o aromă minunată. Prin experiența mea personală cu această rețetă, am găsit câteva sfaturi și trucuri utile pentru a-i face perfecți.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
20
  • 2 matur banane Adăugat la
  • 1 Cupa fulgi de ovăz Adăugat la
  • ½ cană de fructe uscate (de exemplu, sultane, afine uscate) Adăugat la
  • 1 Lingură de ceai esență de vanilie Adăugat la
  • 1 Lingură de ceai Scorțișoară Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

35 min.
1. Pasul

Pentru a coace biscuiții de fulgi de ovăz fără zahăr, mai întâi preîncălziți cuptorul la 180°C. Mi se pare că această temperatură este ideală pentru a coace perfect biscuiții fără ca aceștia să devină prea uscați.

2. Pasul

Se pasează bananele coapte într-un castron mare. Este în regulă dacă au rămas câteva bucăți mici - adaugă o textură plăcută biscuiților.

3. Pasul

Se adaugă fulgii de ovăz, fructele uscate, extractul de vanilie și scorțișoara. Se amestecă totul bine. Dacă amestecul este prea uscat, uneori adaug un strop de lapte.

4. Pasul

Se modelează aluatul în bile mici și se așază pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Eu folosesc întotdeauna o lingură de înghețată pentru a forma biscuiți uniformi.

5. Pasul

Coaceți biscuiții timp de aproximativ 15-20 de minute. Sunt gata atunci când au o culoare ușor aurie.

6. Pasul

Lăsați biscuiții de ovăz fără zahăr să se răcească în tava de copt timp de aproximativ 5 minute înainte de a-i pune pe un grătar de răcire. Acest lucru va împiedica biscuiții să se destrame. Sper să vă bucurați de acești biscuiți sănătoși cu fulgi de ovăz la fel de mult ca și mine. Sunt gustarea perfectă pentru a fi consumată în deplasare sau pentru micul dejun. Poftă bună!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou