PUBLICITATE

Sursa :: vm2002 from Canva

Brownies din cartofi dulci

Ne plac cartofii dulci. Nu numai că sunt grozavi ca garnitură, dar sunt foarte buni și la copt.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
12
  • 2 bucată Cartofi dulci Adăugat la
  • 12 căni Făină de migdale Adăugat la
  • 12 căni Cacao Adăugat la
  • 14 căni Sirop de arțar Adăugat la
  • 14 căni Ulei de nucă de cocos Adăugat la
  • 2 bucată Ouă mari Adăugat la
  • 1 lingură Vanilie Adăugat la
  • 12 linguri Sare de mare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Începeți prin a coace cartofii dulci. Îi puteți coace în cuptor la 200°C timp de 45 de minute sau chiar în cuptorul cu microunde, atâta timp cât sunt străpunși corespunzător cu o furculiță și coapte pentru următoarele 8-10 minute.

2. Pasul

Când cartofii sunt gata, se lasă să se răcească, apoi se curăță și se pasează. Adăugați făina de migdale, pudra de cacao, siropul de arțar, uleiul de cocos, ouăle, vanilia și sarea și amestecați bine.

3. Pasul

Pregătiți o tavă adâncă de copt, pe care ați tapetat-o în prealabil cu hârtie de copt, și turnați amestecul în ea.

4. Pasul

Coaceți negresele în cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de 20-30 de minute.

5. Pasul

Odată scoase din cuptor, lăsați negresele să se răcească complet înainte de a le tăia.

Reels

Nou