PUBLICITATE

Sursa :: svetlana_may from GettyImages

Cârnați în foaie de patiserie pufoasă Rețetă de petrecere pentru copii

Acesta este un fel de mâncare simplă, dar delicioasă, care este întotdeauna un succes cu familia mea. Am făcut această rețetă de nenumărate ori și este întotdeauna un mare succes. Cârnații din aluat pufos sunt crocanți și delicioși, fiind o garnitură perfectă pentru un picnic sau o petrecere pentru copii. Promit că acest deliciu este mâncat în cel mai scurt timp, de fiecare dată!

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
12
  • 12 Viena Cârnați Adăugat la
  • 2 Pachete produse de patiserie pufoasă Adăugat la
  • 1 ou Adăugat la
  • Semințe de susan sau mac (opțional) Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Pentru a prepara rețeta de cârnați în foitaj, preîncălziți cuptorul la 200 de grade. Din experiența mea, temperatura potrivită a cuptorului este crucială pentru ca aluatul cu pufuleți să crească perfect.

2. Pasul

Se întinde foitajul și se taie în fâșii. Vă recomand să faceți fâșii de aproximativ 2 cm lățime - această măsură s-a dovedit în timp.

3. Pasul

Înfășurați fiecare cârnat într-o bandă de aluat pufos. Începeți de la un capăt al cârnaților și înfășurați fâșia de foitaj înclinată. Cârnații trebuie să fie complet acoperiți de aluat.

4. Pasul

Așezați cârnații înveliți pe o tavă de copt. Eu folosesc întotdeauna hârtie de copt pentru a mă asigura că nu se lipesc de tavă.

5. Pasul

Bateți oul și bateți-l. Ungeți cu grijă cârnații cu oul bătut. Acest lucru dă o strălucire frumoasă aluatului pufos la coacere.

6. Pasul

Dacă doriți, presărați peste cârnați câteva semințe de susan sau mac. Acest lucru dă un aspect deosebit și adaugă o notă de aromă suplimentară.

7. Pasul

Coaceți cârnații în foitaj timp de aproximativ 15-20 de minute sau până când foitajul este auriu și crocant. Urmăriți-i cu atenție spre sfârșitul timpului de coacere, deoarece fiecare cuptor este ușor diferit. Serviți cârnații în foitaj fierbinte din cuptor pentru petrecere. Îi puteți servi cu muștar, ketchup sau orice alt sos vă place.

Reels

Nou