PUBLICITATE

Sursa :: Antonio_Sanchez from Getty Images

Carne de porc în sos de roșii

O rețetă excelentă pentru carne de porc fină în sos delicios de roșii.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g carne de porc Adăugat la
  • 1 plechovka Roșii în sos Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 2 cuișoare usturoi Adăugat la
  • 1 Articolul ulei vegetal Adăugat la
  • 1 Articolul sare și piper Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Tăiați carnea în bucăți mai mici și condimentați. Încălziți uleiul într-o tigaie și prăjiți carnea până devine auriu.

2. Pasul

Tăiați ceapa și usturoiul în bucăți mici și adăugați-le la carne. Prăjiți până când ceapa devine translucidă.

3. Pasul

Adăugați dovlecelul tăiat și conserva de roșii. Amestecați totul bine, adăugați condimente și lăsați să se toace încet sub capac timp de aproximativ 30 de minute.

4. Pasul

Serviți cu orez, paste sau pâine. Poftă bună!

Reels

Nou