PUBLICITATE

Sursa :: papin from Getty Images

Carne de porc pe ardei

Carne de porc gustoasă și relativ rapid preparată pe ardei, care are un gust delicios pentru întreaga familie.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 600 g De carne de porc Adăugat la
  • 1 bucată ceapă mare Adăugat la
  • 1 bucată Piper mare Adăugat la
  • 2 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 2 ro Ardei dulce tocat mărunt Adăugat la
  • 2 ro Uleiuri Adăugat la
  • Sare, piper negru măcinat Adăugat la
  • Puțină apă sau bulion Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Tăiați carnea în cuburi mai mici și presărați-o cu sare și piper. Faceți acest lucru chiar la început, astfel încât carnea să aibă timp suficient pentru a absorbi toate aromele.

2. Pasul

Ceapa se taie cubulețe și se prăjește într-o tigaie cu puțin ulei până devine aurie. Acest pas este important pentru a crea întreaga savoare a acestui fel de mâncare.

3. Pasul

Adăugați carnea și rumeniți-o pe fiecare parte.

4. Pasul

Adăugați ardeiul gras tocat și piperul măcinat, amestecați cu restul ingredientelor din tigaie. Este bine să lăsați carnea să fiarbă puțin cu boiaua de ardei.

5. Pasul

Se acoperă cu puțină apă sau bulion și se lasă să fiarbă la foc mic, sub un capac, timp de aproximativ 40 de minute. Dacă aveți acasă un slow cooker, îl puteți folosi.

6. Pasul

În timp ce carnea se fierbe, verificați regulat nivelul lichidului din oală și adăugați mai multă apă sau bulion dacă este necesar.

Reels

Nou