PUBLICITATE

Carne de porc ruptă cu sos și rondele de cartofi coapte

Rețetă ușoară și delicioasă de carne de porc cu detalii cum să o faceți.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
6

Ingrediente

  • 1 kg umăr de porc Adăugat la
  • 2 ks The Onion Adăugat la
  • Cartofi Adăugat la

Pentru marinadă

  • 5 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 2 ro Sos de soia Adăugat la
  • 1 ro Sos Worcestershire Adăugat la
  • 1 Articolul Muștar integral Adăugat la
  • 14 căni ulei Adăugat la
  • 2 Articolul sare Adăugat la
  • 1 Articolul piper negru măcinat Adăugat la
  • 1 Articolul piper roșu măcinat Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

300 min.
1. Pasul

Ziua înainte de coacere m-am pregătit carnea, am spălat-o și am uscat-o. Am uns carnea cu muștar ușor. Am pregătit marinada din toate ingredientele și am turnat-o peste carne, masând-o bine cu mâinile. Am acoperit carnea și am lăsat-o să se marineze până a doua zi.

2. Pasul

A doua zi înainte de copt, am învelit carnea într-o ceapă tăiată în felii lunare, am acoperit totul și am copt la 160°C timp de 3 ore. Între timp, am tăiat cartofii în rondele, i-am sărat, am adăugat condimente pentru cartofi și i-am prăjit în ulei încins. Când carnea a fost coaptă, am transferat-o în altă farfurie, unde am sfâșiat-o cu două furculițe, iar sucursalele de carne și ceapa le-am turnat într-un recipient și le-am mixat bine cu un blender până am obținut un sos de ceapă fin și delicios.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou