Carne de porc ruptă cu sos și rondele de cartofi coapte
Rețetă ușoară și delicioasă de carne de porc cu detalii cum să o faceți.
Ingrediente
Ingrediente
- 1 kg umăr de porc
- 2 ks The Onion
- Cartofi
Pentru marinadă
- 5 cuișoare Usturoi
- 2 ro Sos de soia
- 1 ro Sos Worcestershire
- 1 Articolul Muștar integral
- 1⁄4 căni ulei
- 2 Articolul sare
- 1 Articolul piper negru măcinat
- 1 Articolul piper roșu măcinat
Ultimele broșuri
Procedura
Ziua înainte de coacere m-am pregătit carnea, am spălat-o și am uscat-o. Am uns carnea cu muștar ușor. Am pregătit marinada din toate ingredientele și am turnat-o peste carne, masând-o bine cu mâinile. Am acoperit carnea și am lăsat-o să se marineze până a doua zi.
A doua zi înainte de copt, am învelit carnea într-o ceapă tăiată în felii lunare, am acoperit totul și am copt la 160°C timp de 3 ore. Între timp, am tăiat cartofii în rondele, i-am sărat, am adăugat condimente pentru cartofi și i-am prăjit în ulei încins. Când carnea a fost coaptă, am transferat-o în altă farfurie, unde am sfâșiat-o cu două furculițe, iar sucursalele de carne și ceapa le-am turnat într-un recipient și le-am mixat bine cu un blender până am obținut un sos de ceapă fin și delicios.