PUBLICITATE
Sursa :: hanbr from Getty Images
Carne de vită cu sos de hrean
Rețetă pentru friptură de vită delicioasă cu sos delicios de hrean.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 1 kg Carne de vită
- 3 cuișoare Usturoi
- 150 g Hrean mediu
- 200 ml Frișcă
- 1 Lingura Făină simplă
- ulei
- Sare, piper negru proaspăt măcinat
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
150 min.
1. Pasul
Începeți prin a preîncălzi cuptorul la 180 de grade. Se condimentează carnea cu sare și piper și se unge cu ulei. Să o facem uniform, astfel încât să fie echilibrată la gust. 2.
2. Pasul
Apoi se pune într-o tavă de copt și se dă la cuptor pentru aproximativ 2 ore. În timpul coacerii, stropiți-o din când în când cu grăsimea, ceea ce va face carnea suculentă și deloc uscată.
3. Pasul
Se prepară sosul din grăsimea rămasă. Adăugați usturoiul zdrobit și prăjiți-l scurt. În continuare, adăugați hreanul ras, făina și mai sotați puțin.
4. Pasul
La final se toarnă smântâna, se amestecă și se lasă să fiarbă câteva minute. Se toarnă sosul de hrean peste carne.