PUBLICITATE
   
Sursa :: hanbr from Getty Images
Carne de vită cu sos de hrean
Rețetă pentru friptură de vită delicioasă cu sos delicios de hrean.
      PUBLICITATE
   
Ingrediente
porții  
4
 - 1 kg Carne de vită
 - 3 cuișoare Usturoi
 - 150 g Hrean mediu
 - 200 ml Frișcă
 - 1 Lingura Făină simplă
 - ulei
 - Sare, piper negru proaspăt măcinat
 
Ultimele broșuri
      PUBLICITATE
   
Procedura
 150 min.
1. Pasul 
  Începeți prin a preîncălzi cuptorul la 180 de grade. Se condimentează carnea cu sare și piper și se unge cu ulei. Să o facem uniform, astfel încât să fie echilibrată la gust. 2.
2. Pasul 
  Apoi se pune într-o tavă de copt și se dă la cuptor pentru aproximativ 2 ore. În timpul coacerii, stropiți-o din când în când cu grăsimea, ceea ce va face carnea suculentă și deloc uscată.
3. Pasul 
  Se prepară sosul din grăsimea rămasă. Adăugați usturoiul zdrobit și prăjiți-l scurt. În continuare, adăugați hreanul ras, făina și mai sotați puțin.
4. Pasul 
  La final se toarnă smântâna, se amestecă și se lasă să fiarbă câteva minute. Se toarnă sosul de hrean peste carne.