PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay: AlteWaldhexe

Carnea de casă crocantă de casă vegană Honeycomb Toffee

Acest desert se potrivește perfect cu o varietate de garnituri, de la înghețată vegană la ciocolată vegană rasă. Cheia este siropul auriu care are consistența și gustul perfecte care replică mierea din fagurele de miere tradițional.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
20
  • 200 g de zahăr alb Adăugat la
  • 5 lingură De sirop de aur Adăugat la
  • 2 linguriță De bicarbonat de sodiu Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Pregătiți o tavă de copt așezând pe ea o hârtie pergament. Acest lucru facilitează îndepărtarea fagurelui de miere după ce s-a întărit. Pregătirea tăvii de copt este importantă înainte de a începe pentru a vă asigura că transferați rapid amestecul, deoarece se răcește repede.

2. Pasul

Se combină 200 g de zahăr alb și 5 linguri de sirop de aur într-o cratiță adâncă. Se amestecă până se omogenizează bine. Cratița adâncă este crucială pentru a evita revărsarea atunci când se adaugă bicarbonatul de sodiu.

3. Pasul

Puneți tigaia la foc mic. Se încălzește ușor amestecul până când tot zahărul s-a dizolvat complet. Asigurați-vă că faceți acest lucru încet, deoarece o fierbere excesivă a zahărului va avea ca rezultat un gust amar după gust.

4. Pasul

Odată ce zahărul s-a dizolvat, se dă focul mai mare și se lasă amestecul să fiarbă. Aici siropul auriu își are rolul său: fierberea acestuia sporește nuanțele de caramel care fac ca acest fagure de miere să fie special.

5. Pasul

De îndată ce amestecul a căpătat o culoare aurie intensă, se ia rapid de pe foc. Se adaugă imediat 2 lingurițe de bicarbonat de sodiu și se amestecă energic. Bicarbonatul de sodiu va face ca amestecul să facă spumă în mod spectaculos - o parte așteptată a procesului.

6. Pasul

Turnați rapid amestecul spumos în tava de copt pregătită. Se lasă să se răcească și să se întărească; acest lucru va dura aproximativ 1 oră. Nu atingeți și nu mișcați tava în timp ce se întărește, deoarece se poate dezumfla fagurele de miere.

7. Pasul

După ce s-a întărit complet, se rupe în bucăți cu ajutorul unei linguri. Păstrați-le într-un recipient închis ermetic pentru a-și păstra crocantul.

Reels

Nou