PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay : NoName_13

Cartofi de marțipan rapid doar 4 ingrediente

Cartofii cu marțipan sunt un deliciu absolut, mai ales de Crăciun, și au avut întotdeauna un loc special în familia noastră. Acest desert dulce, deseori subestimat ca fiind un deliciu dulce, ne aduce aminte de copilărie. Ani mai târziu, încă pregătesc această rețetă cu entuziasm și dragoste. Ceea ce este minunat la cartofii cu marțipan este că nu numai că au un gust delicios, dar sunt și ușor de preparat!

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
12
  • 200 g Pastă de marțipan Adăugat la
  • 3 Lingură zahăr de cofetărie Adăugat la
  • 2 Lingură Pudră de cacao Adăugat la
  • 1 Linguriță zahăr vanilat Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

25 min.
1. Pasul

Pentru a pregăti cartofii de marțipan, se fărâmițează amestecul de marțipan și se frământă bine până când devine omogen - este important să se frământe bine pentru a fi mai ușor de modelat ulterior.

2. Pasul

Adăugați zahărul pudră și zahărul vanilat la amestecul de marțipan și continuați să frământați până când totul este bine amestecat - acest lucru poate dura ceva timp, dar este important ca zahărul să fie bine distribuit.

3. Pasul

Acum formați amestecul dulce în "cartofi" mici. Cel mai bun mod de a face acest lucru este să luați bucăți mici și să le tăvăliți în mâini. Acestea ar trebui să aibă aproximativ dimensiunea și forma unor cartofi mici adevărați.

4. Pasul

Puneți pudra de cacao într-un bol mic. Iată un sfat pentru tine: cerne mai întâi pudra de cacao pentru a o obține fără cocoloașe!

5. Pasul

Acum tăvăliți fiecare "cartof" în cacao. Aceasta ar trebui să acopere complet cartoful de marțipan, dându-le aspectul tipic de "cartof" maro.

6. Pasul

Se lasă cartofii de marțipan să se odihnească în frigider câteva ore, de preferință peste noapte. Acest lucru le va permite să se întărească puțin mai mult și îi va face perfecți pentru a fi mâncați.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou