:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/0IRf3K0gbzpnCyF5haD5/8190238a34e144265fb1f949704381.jpeg)
Cele mai pufoase gogoși cu iaurt
Această rețetă ușoară și delicioasă de gogoși cu iaurt este perfectă pentru a începe dimineața cu o gustare dulce și satisfăcătoare. Gogoșile sunt pufoase și aromate, iar iaurtul le conferă o textură fină și cremoasă.
Ingrediente
- 2 ou
- 200 g iaurt
- 100 g zahăr
- 1 plic praf de copt
- 1 plic vanilie
- 400 g făină
- Ulei prăjit
- Zahăr pudră decor
Ultimele broșuri
Procedura
Într-un bol mare, amestecați ouăle cu zahărul și vanilia până când compoziția devine spumoasă.
Adăugați iaurtul și amestecați bine.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/0IRf3K0gbzpnCyF5haD5/ad052e7ce0687eb02c406bafb0de22.png)
Sursa :: Youtube
Adăugați făina și praful de copt în compoziția de iaurt treptat, amestecând continuu până când compoziția devine omogenă și fără cocoloașe.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/0IRf3K0gbzpnCyF5haD5/85924c9e3fabe62ac0cfde4496b91d.png)
Sursa :: Youtube
Încingeți uleiul într-o tigaie adâncă, la foc mediu.
Formați gogoșile cu ajutorul unei linguri sau a mâinilor și puneți-le în tigaie, câte 2-3 la un moment dat.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/0IRf3K0gbzpnCyF5haD5/1204f026522d67a987b7e4cc5ea06a.png)
Sursa :: Youtube
Prăjiți gogoșile până când devin aurii și coapte pe ambele părți.
Scoateți gogoșile din tigaie și puneți-le pe un șervețel pentru a absorbi excesul de ulei.
Presărați zahăr pudră peste gogoșile aburinde și servește-le calde.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/0IRf3K0gbzpnCyF5haD5/40f29b9d722cd79120b5c4ef6e1fd8.png)
Sursa :: Youtube