PUBLICITATE
Cheesecake de zebre de ziua de naștere

Cheesecake de zebre de ziua de naștere

Un cheesecake poate fi linistit în loc de tort. Acesta este, de asemenea, interesant cu stratificarea sa "zebră" în două culori.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
12

Corp

  • 200 g Prune Adăugat la
  • 100 g unt Adăugat la

Umplutura

  • 500 g brânză de vaci fină Adăugat la
  • 200 g cremă de brânză Adăugat la
  • 200 g smântână acră Adăugat la
  • 2 ou Adăugat la
  • 2 lingură făină simplă specială Adăugat la
  • 60 g zahăr de cofetărie Adăugat la

Partea luminoasă

  • 12 pachete zahăr vanilat Adăugat la
  • esență de vanilie Adăugat la

Partea întunecată

  • 50 g Ciocolată caldă Adăugat la
  • 50 g Unelte Adăugat la
  • 5 g cacao Adăugat la

Glacează

  • 100 g ciocolată albă Adăugat la
  • 25 g Ciocolată fierbinte Adăugat la
  • 40 ml Amestecat are bătaie Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

80 min.
1. Pasul

Pisăm biscuiții. Adăugăm untul la temperatura camerei și mixăm din nou. Împrăștiem amestecul într-o formă rotundă (24cm) acoperită cu hârtie de copt și apăsăm uniform pe margini și pe partea de jos a formei. Dăm crusta pregătită la cuptor în cuptorul încălzit la 180 de grade aproximativ 8-10 minute.

2. Pasul

Brânză dulce, brânză cremă și smântână le mixăm cu mixerul de mână. Atunci când sunt bine mixate, adăugăm ouăle și apoi făina și zahărul. Umplutura o împărțim în două părți egale. Într-o parte adăugăm aromă de vanilie și zahăr, iar în cealaltă adăugăm cacao, ciocolată topită și nutella. Pe crusta pre-coaptă turnăm alternativ partea întunecată și partea deschisă, până când am folosit totul.

3. Pasul

Punem pregatitul la cuptor la o temperatura de 155 de grade timp de aproximativ 55 minute. In timpul coacerii, puneti o tava cu apa la baza cuptorului. Dupa coacere, lasam cheesecake-ul sa se raceasca cel putin jumatate de ora in cuptorul deschis.

4. Pasul

Glazura o pregătim prin topirea ciocolatei cu smântână într-o oală la foc mediu, amestecând în mod constant. Turnăm glazura peste prăjitura pregătită și o punem în frigider, ideal peste noapte.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou