PUBLICITATE

Sursa :: juefraphoto from Getty Images

Cheesecake rece cu mascarpone și căpșuni

Cheesecake-ul rece cu mascarpone și căpșuni este desertul perfect pentru vară. Nu necesită coacere, este simplu de preparat, iar căpșunile îi dau o aromă unică de fructe. Datorită folosirii brânzei mascarpone, cheesecake-ul are o aromă delicată și cremoasă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8
  • 230 g Biscuiți Adăugat la
  • 100 g Unt Adăugat la
  • 500 g brânză mascarpone Adăugat la
  • 1 sticlă zahăr pudră Adăugat la
  • 1 lămâie Adăugat la
  • 1 linguriță extract de vanilie Adăugat la
  • 2 lingurițe Gelatină Adăugat la
  • 4 linguri apă clocotită Adăugat la
  • 300 g Căpșuni proaspete Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

270 min.
1. Pasul

Se macină biscuiții în bucăți mici (se poate folosi un blender). Se topește untul și se amestecă cu biscuiții măcinați.

2. Pasul

Acest amestec va fi baza pentru cheesecake. Întindeți-l pe fundul formei de tort și frământați bine.

3. Pasul

Se dizolvă gelatina în apă clocotită și se lasă deoparte să se răcească. Între timp, se amestecă mascarpone cu zahărul pudră. Se adaugă coaja de lămâie și extractul de vanilie.

4. Pasul

Adăugați gelatina răcită la amestecul de cremă de brânză, amestecați bine și apoi turnați-o pe baza de biscuiți.

5. Pasul

Se spală căpșunile, se taie în două și se așază deasupra cheesecake-ului.

6. Pasul

Puneți cheesecake-ul la frigider pentru cel puțin 4 ore, dar de preferință peste noapte. Se decorează cu căpșuni suplimentare înainte de servire.

Rețete similare

Cheesecake tradițional de căpșuni la rece, preparat cu brânză omogenizată și gelatină

Cheesecake-ul rece cu căpșuni, brânză omogenizată și gelatină este desertul perfect pentru zilele călduroase de vară. Simplu de preparat, minunat de cremos, cu o notă de căpșuni dulci și acrișoare, trebuie doar să îl răciți în frigider pentru un adevărat deliciu.

Ușor de căpșuni proaspete de căpșuni de la zero

Glazura de casă cu căpșuni este un topping delicios și răcoritor, perfect pentru orice prăjitură, prăjitură sau brioșă. Acest deliciu delicios este realizat cu căpșuni proaspete pentru o aromă naturală și unică. Este fină, cremoasă și ușor de întins - în plus, este colorată natural!

Cheesecake de brânză ușoară și cremoasă de tofu la cuptor

Acest desert este o variantă delicioasă a tortului de brânză tradițional, preparat cu tofu de mătase. Nu numai că tofu adaugă o mătăsime care nu se găsește în alte prăjituri cu brânză, dar adaugă și o notă delicioasă de sănătate. Această prăjitură cu brânză cremoasă nu este prea dulce și vă lasă să vă simțiți satisfăcuți, fără a vă simți vinovați de carbohidrați.

Umplutură de căpșuni cu mascarpone

Rețetă pentru umplutura de căpșuni cu mascarpone, care este potrivită ca desert sau în prăjituri și deserturi.

Lemon Cream Cheesecake fără coacere

Acest desert revigorant este perfect pentru orice ocazie și a fost întotdeauna o plăcere pentru mulțime ori de câte ori l-am făcut.

Cheesecake cu semințe de mac

Această prăjitură cu brânză este perfectă pentru iubitorii de semințe de mac, cu o textură cremoasă delicioasă care formează o armonie perfectă cu umplutura groasă și dulce de semințe de mac.

Fitness cheesecake fără zahăr

Prăjitura cu brânză perfectă, fără adaos de zahăr, pe care o poți savura chiar dacă ești la dietă.

Plăcintă de pere cu cheesecake

Acest desert este pentru mine sinonim cu toamna, iar prepararea lui este nu doar ușoară, ci și foarte distractivă. Cașcavalul cremos, perele suculente și patiseria crocantă creează o armonie perfectă de arome care sunt garantat să vă placă.

Rețete similare

Cheesecake tradițional de căpșuni la rece, preparat cu brânză omogenizată și gelatină

Cheesecake-ul rece cu căpșuni, brânză omogenizată și gelatină este desertul perfect pentru zilele călduroase de vară. Simplu de preparat, minunat de cremos, cu o notă de căpșuni dulci și acrișoare, trebuie doar să îl răciți în frigider pentru un adevărat deliciu.

Ușor de căpșuni proaspete de căpșuni de la zero

Glazura de casă cu căpșuni este un topping delicios și răcoritor, perfect pentru orice prăjitură, prăjitură sau brioșă. Acest deliciu delicios este realizat cu căpșuni proaspete pentru o aromă naturală și unică. Este fină, cremoasă și ușor de întins - în plus, este colorată natural!

Cheesecake de brânză ușoară și cremoasă de tofu la cuptor

Acest desert este o variantă delicioasă a tortului de brânză tradițional, preparat cu tofu de mătase. Nu numai că tofu adaugă o mătăsime care nu se găsește în alte prăjituri cu brânză, dar adaugă și o notă delicioasă de sănătate. Această prăjitură cu brânză cremoasă nu este prea dulce și vă lasă să vă simțiți satisfăcuți, fără a vă simți vinovați de carbohidrați.

Umplutură de căpșuni cu mascarpone

Rețetă pentru umplutura de căpșuni cu mascarpone, care este potrivită ca desert sau în prăjituri și deserturi.

Lemon Cream Cheesecake fără coacere

Acest desert revigorant este perfect pentru orice ocazie și a fost întotdeauna o plăcere pentru mulțime ori de câte ori l-am făcut.

Cheesecake cu semințe de mac

Această prăjitură cu brânză este perfectă pentru iubitorii de semințe de mac, cu o textură cremoasă delicioasă care formează o armonie perfectă cu umplutura groasă și dulce de semințe de mac.

Fitness cheesecake fără zahăr

Prăjitura cu brânză perfectă, fără adaos de zahăr, pe care o poți savura chiar dacă ești la dietă.

Plăcintă de pere cu cheesecake

Acest desert este pentru mine sinonim cu toamna, iar prepararea lui este nu doar ușoară, ci și foarte distractivă. Cașcavalul cremos, perele suculente și patiseria crocantă creează o armonie perfectă de arome care sunt garantat să vă placă.

Reels

Nou