PUBLICITATE

Clătite fără gluten

Fac această rețetă în mod regulat, deoarece avem un celiac acasă. Aceste clătite fără gluten au funcționat bine pentru noi și sunt una dintre mesele noastre preferate.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 150 g Făină fără gluten Adăugat la
  • 350 ml Lapte Adăugat la
  • 1 ks ou Adăugat la
  • 1 ro Zahăr Adăugat la
  • un vârf de cuțit de sare Adăugat la
  • Unt pentru a unge tava Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Într-un bol mic, amestecați făina fără gluten, sarea și zahărul.

2. Pasul

Într-un alt castron, bateți oul cu laptele.

3. Pasul

Adăugați încet amestecul de lapte și ouă în făină și amestecați cu un tel pentru a forma un aluat.

4. Pasul

Se preîncălzește o tigaie la foc mediu-mare și se unge cu unt.

5. Pasul

Cu ajutorul unui polonic, se ia aluatul și se toarnă în tavă și se coc treptat aceste clătite perfecte fără gluten.

Reels

Nou