PUBLICITATE

Sursa :: traveling for Getty Images

Condimente de casă pentru produsele de patiserie de Crăciun

Este din nou acea perioadă a anului în care mirosul de produse proaspăt coapte umple casa. Mirosul de stollen proaspăt copt, în special, este inconfundabil și inextricabil legat de Crăciun. Un aspect cheie al acestui miros și gust delicios este condimentul potrivit. De-a lungul anilor, am învățat că mirodenia perfectă pentru stollen este de fapt destul de ușor de preparat de unul singur. Iată rețeta mea încercată și testată.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8
  • 2 Lingura Scorțișoară Adăugat la
  • 1 lingură Cardamom Adăugat la
  • 1 lingură nucșoară Adăugat la
  • 1 lingură Anason Adăugat la
  • 1 lingură Cuișoare Adăugat la
  • 12 lingură Coriandru Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

10 min.
1. Pasul

Pentru a amesteca condimentele Stollen, asigurați-vă că toate condimentele sunt uscate. Aroma este mai intensă dacă macinați singur condimentele. Cuișoarele și cardamomul, în special, își dezvoltă întreaga savoare doar atunci când sunt proaspăt măcinate.

2. Pasul

Acum amestecați toate ingredientele într-un castron de dimensiuni medii. Unii preferă condimentele pentru Stollen mai puternice, alții mai blânde. Ceea ce este grozav când îți faci singur este că poți varia intensitatea condimentelor pentru a se potrivi gustului tău. Mie personal îmi place când aroma de scorțișoară este dominantă, de exemplu.

3. Pasul

După ce ați amestecat, este important să puneți condimentul Stollen într-un recipient etanș. Doar așa se poate păstra aroma.

4. Pasul

Acum aveți propriul amestec de condimente pentru stollen pe care îl puteți folosi pentru a vă coace stollenul de Crăciun!

5. Pasul

Această rețetă simplă, dar eficientă, va da stollenului tău o aromă unică și profundă, pe care toată lumea o va iubi. Sper să vă placă la fel de mult ca și mie și vă doresc un Crăciun fericit și plin de savoare!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou