PUBLICITATE

Sursa :: Oleksandr Prokopenko from Getty Images

Conopidă prăjită în aluat

Rețetă pentru conopidă prăjită delicioasă în aluat, care este potrivită pentru cină sau ca o garnitură la felul principal.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 ks conopidă mare Adăugat la
  • 150 g Făină simplă Adăugat la
  • 2 ks ouă Adăugat la
  • sare Adăugat la
  • Condimente Adăugat la
  • ulei pentru prăjit Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Mai întâi, pregătiți conopida. Împărțiți-o în rozete mai mici și fierbeți-o în apă cu sare timp de aproximativ 10 minute.

2. Pasul

Apoi se pregătește aluatul. Într-un castron, se amestecă făina, ouăle, sarea și piperul.

3. Pasul

Se înfășoară fiecare rozetă în aluat.

4. Pasul

Apoi se prăjește conopida în ulei încins, pe ambele părți, până devine aurie.

Reels

Nou