PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay

Cookie-uri clasice moi și moi cu stafide

Aceste prăjiturele cu stafide sunt amestecul perfect de moale, moale și umplut cu stafide delicioase. Sunt un deliciu ușor de preparat pe care întreaga familie îl va adora. Nu sunt prea dulci, sunt gustarea perfectă care poate fi savurată oricând. Pot fi coapte pentru un timp mai scurt pentru o prăjitură mai moale sau mai mult timp pentru una crocantă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
24
  • 212 căni De făină integrală Adăugat la
  • 1 linguriță De bicarbonat de sodiu Adăugat la
  • 12 linguriță de sare Adăugat la
  • 14 linguriță de scorțișoară Adăugat la
  • 1 ceașcă De unt nesărat, la temperatura camerei Adăugat la
  • 1 ceașcă De zahăr granulat Adăugat la
  • 1 ceașcă De zahăr brun ambalat Adăugat la
  • 2 ouă Adăugat la
  • 1 linguriță De extract de vanilie pură Adăugat la
  • 2 căni De stafide Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

75 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 350° F (175° C). Tapetați două foi de copt cu hârtie pergament.

2. Pasul

Într-un castron mediu, bateți împreună făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și scorțișoara.

3. Pasul

Într-un castron mare, bateți împreună untul, zahărul granulat și zahărul brun cu ajutorul unui mixer electric până când devine ușor și pufos.

4. Pasul

Se bat ouăle pe rând, apoi se adaugă vanilia.

5. Pasul

Se adaugă treptat amestecul uscat de la pasul 2 în amestecul de unt și se amestecă bine.

6. Pasul

Încorporați stafidele până când se distribuie uniform.

7. Pasul

Se așază cu linguri rotunde pe foile de copt pregătite.

8. Pasul

Se coace timp de 12-15 minute în cuptorul preîncălzit, până când marginile sunt aurii. Se lasă să se răcească pe grătare de sârmă.

Reels

Nou