PUBLICITATE

Sursa :: Alexandrs Samuilovs from Canva

Crema de cafea

Fac această prăjitură cu cremă de cafea de mulți ani. Boabele de cafea italiene îmi oferă cea mai bună experiență a cafelei, care se completează perfect cu zahărul din trestie și, de asemenea, completează aromele prăjiturii.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
1
  • 2 Linguri Cafea instant Adăugat la
  • 2 Linguri Apă caldă Adăugat la
  • 200 g Unt neîndulcit Adăugat la
  • 200 g Zahăr din trestie Adăugat la
  • 2 Linguri Cacao Adăugat la
  • 1 Linguri Rom pentru aromatizare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Mai întâi, preparați cafeaua: amestecați 2 linguri de cafea instant cu 2 linguri de apă fierbinte. Lăsați cafeaua să se răcească.

2. Pasul

Se bate untul moale până devine spumos. Adăugați treptat zahărul din trestie și continuați să bateți până când amestecul devine cremos și ușor. În acest moment, este important să bateți foarte bine zahărul pentru ca acesta să se dizolve complet și să nu dea cremei o textură granulată.

3. Pasul

Adăugați cafeaua răcită și cacaua. Romul este opțional, dar dacă îl adăugați, adaugă un strat mare de aromă la cremă.

4. Pasul

Crema de cafea este acum gata pentru a fi aplicată pe tort. Nu uitați că este o idee bună să puneți crema în frigider pentru o vreme înainte de a o aplica pe tort pentru a o face mai compactă și mai ușor de lucrat.

Reels

Nou