PUBLICITATE
Cukețák
Cukețák este un fel de mâncare delicios și sănătos, perfect pentru orice ocazie.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
10
- 350 g Dovlecei curățați și tăiați
- 2 ou
- 160 g făină albă
- 100 g Brânză tare
- 21⁄2 linguriță praf de copt
- 1 cuișoare Usturoi
- 1 roșii
- proaspăt Ierburi tocate
- Mărgăritar
- piper negru întreg
- un vârf de cuțit de sare
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
50 min.
1. Pasul
Separam gălbenușurile de albușuri. Și batem spuma albușurile până se întăresc.
2. Pasul
Curățăm dovleacul, îl tăiem cubulețe și îl punem în mixer.
3. Pasul
Adăugăm gălbenușurile și le amestecăm împreună.
4. Pasul
Transferăm într-un castron, adăugăm brânză, roșii tăiate, usturoi zdrobit, praf de copt și făină.
5. Pasul
Amestecăm bine, adăugăm ierburi și condimente după gust.
6. Pasul
În final, amestecăm spuma din albușuri.
7. Pasul
Turnăm frecvent aluatul pe o tavă acoperită cu hârtie de copt și o introducem în cuptorul preîncălzit.
8. Pasul
Coacem la 180 de grade pentru 40-45 de minute până când devine auriu.
9. Pasul
Alegem și lăsăm să se răcească.
10. Pasul
În sandwich puteți adăuga și șuncă sau și carne de pui.
11. Pasul
Poftă bună!