PUBLICITATE

Cukețák

Cukețák este un fel de mâncare delicios și sănătos, perfect pentru orice ocazie.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
10
  • 350 g Dovlecei curățați și tăiați Adăugat la
  • 2 ou Adăugat la
  • 160 g făină albă Adăugat la
  • 100 g Brânză tare Adăugat la
  • 212 linguriță praf de copt Adăugat la
  • 1 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 1 roșii Adăugat la
  • proaspăt Ierburi tocate Adăugat la
  • Mărgăritar Adăugat la
  • piper negru întreg Adăugat la
  • un vârf de cuțit de sare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

50 min.
1. Pasul

Separam gălbenușurile de albușuri. Și batem spuma albușurile până se întăresc.

2. Pasul

Curățăm dovleacul, îl tăiem cubulețe și îl punem în mixer.

3. Pasul

Adăugăm gălbenușurile și le amestecăm împreună.

4. Pasul

Transferăm într-un castron, adăugăm brânză, roșii tăiate, usturoi zdrobit, praf de copt și făină.

5. Pasul

Amestecăm bine, adăugăm ierburi și condimente după gust.

6. Pasul

În final, amestecăm spuma din albușuri.

7. Pasul

Turnăm frecvent aluatul pe o tavă acoperită cu hârtie de copt și o introducem în cuptorul preîncălzit.

8. Pasul

Coacem la 180 de grade pentru 40-45 de minute până când devine auriu.

9. Pasul

Alegem și lăsăm să se răcească.

10. Pasul

În sandwich puteți adăuga și șuncă sau și carne de pui.

11. Pasul

Poftă bună!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou